Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buszek szukaj na plastiku (raczej od góry - od silnika) nie pomyl z tym na wygłuszeniu bo jest nipotrzebny

HMmm to może podpasujmy sie z kolega na 8 marca byleby nam kobietki nie marudziły - ja swojej jakieś romansidło zapodam i się zmyję

Grzesiu mówisz CANkabelek ... do wakacji byś poczekał ... no mi się specjalnie nie spieszy ale chiałbym to cóś kupić a możę jak dwa to soś taniej by było.

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej tylko ja zostanę z B5 w eg ;( kupujecie kable do B7

Jeszcze trochę to dobijemy do 1000 postów trza to oblać :drinks::kox:[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:33_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_antena_cb-t68203.0.html

ktoś potrzebuje :gwizdanie:

Opublikowano

Jeszcze trochę to dobijemy do 1000 postów trza to oblać :drinks::kox:[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:33_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_antena_cb-t68203.0.html

Patryk tu nie tylko chodzi o B7 ale o to że można zweryfikować przebieg, działanie programu bez zacięć no i nowe ciekawe funkcje

Opublikowano
:decayed: dobra niech wam będzie :wink4:
Opublikowano

Grzesiu mówisz CANkabelek ... do wakacji byś poczekał ... no mi się specjalnie nie spieszy ale chiałbym to cóś kupić a możę jak dwa to soś taniej by było.

Adaś... ja muszę mieć przed 1 czerwca... bo wyjazd mam - a przez 8.000km w 3 tygodnie może się coś trafić...

czytając forum zauważyłem że dopytujesz się o BLB... chcesz zaryzykować?[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:19_________________________________________________

8 marca

jest OK - zmień temat

Patryk... z tego co widzę to ponad 110 postów w dwa dni... jak tak dalej pójdzie to jeszcze 4 tygodnie i przegonisz Adasia :polew:

Opublikowano

napewno nie dogonię :decayed:

To jak jutro się widzimy czy 8

Opublikowano

nie no to już chyba 8mego...

Opublikowano

To ja nie obiecuje że będę :kwasny:

Ja zawsze żonę gdzieś zabieram ,a niech ma raz w roku :naughty:

Opublikowano

Fajne skórki :decayed:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 10:27_________________________________________________Na 8 zawsze można coś wykombinować porostu pójdę z zoną na obiad a nie na kolacje :przebiegly:

Opublikowano

chcesz ten twój jacht sprzedać :polew: ja mam wolał bym dorwać jakas małą hehe, a co do tej skórki to świetna :kox: tylko ja za skóra nie przepadam bo d... sie odparza :polew:

Opublikowano

Fajne skórki :decayed:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 10:27_________________________________________________Na 8 zawsze można coś wykombinować porostu pójdę z zoną na obiad a nie na kolacje :przebiegly:

nie no nie róbmy sobie jaj :polew:

Adaś - może piątek będzie OK?

Opublikowano

to decydujcie się :evil:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 11:17_________________________________________________6 marca

7 marca

Opublikowano

dla mnie 7 marca :good:

Opublikowano

dla mnie 6 i 7dmy pasuje

Opublikowano

Jeszcze Adam niech się wypowie :decayed:.

Tylko powie ze vaga pożyczył i znowu kicha na spocie będzie bo niema o czym gadać :polew: :polew:

Opublikowano

Jak Adam mówi że pożyczył to POŻYCZYŁ :rant:

a w razie czego :read: oraz :palacz:

Opublikowano

mi tam rybka moze faktycznie 7-go, kabelek wczoraj odebrałem jakby co...

Grzesiu to dawaj co z tymi 8 tyś km w czerwcu, jakaś wycieczka? mi zajeła ponad 6 tyś km

Opublikowano

południe Hiszpanii (teściów tam mam) z wylotami do Portugalii - no i chce stanąc na afrykańskiej ziemi :>

a po linii prostej też nie będę jechał bo z powrotem chciałbym się przejechać torem ulicznym w Monaco... ale nie wiem czy mi wyjdzie[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:08_________________________________________________no to jaki ustalamy? jeśli nikt nie pije w sobotę to może być 7dmy...[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:09_________________________________________________POST NUMER 1000ZARAZ BĘDZIE :polew: