Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło było powitać Panów i Panią u nas w skromnej wiosce :naughty::hi: :hi: :hi:

aaaaaaaaaa... Buszek a Twój Paździoch przypadkiem oleju nie gubi?? :disgust:

spora plama została, świeżynka tam gdzie stałeś... :confused4:

powiem Ci ze musze wlasnie zobaczyc bo w garazu to samo jest to cos z przodem pokrywy zaworo bo juz patrzalem ale damy radę widocznie cos dalej jest ne tak ;) dziękowa za spota :decayed:

to się nazywa witaj w kręgu właścicieli 2,5 tdi :D

ja całą pokrywe wymieniałam łacznie z uszczelką od spodu a pozniej sie okazalo, że jeszcze przez oring kapie od filtru oleju :wallbash: :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miło było powitać Panów i Panią u nas w skromnej wiosce :naughty::hi: :hi: :hi:

aaaaaaaaaa... Buszek a Twój Paździoch przypadkiem oleju nie gubi?? :disgust:

spora plama została, świeżynka tam gdzie stałeś... :confused4:

powiem Ci ze musze wlasnie zobaczyc bo w garazu to samo jest to cos z przodem pokrywy zaworo bo juz patrzalem ale damy radę widocznie cos dalej jest ne tak ;) dziękowa za spota :decayed:

to się nazywa witaj w kręgu właścicieli 2,5 tdi :D

ja całą pokrywe wymieniałam łacznie z uszczelką od spodu a pozniej sie okazalo, że jeszcze przez oring kapie od filtru oleju :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ale tak ogolnie to na samochod nie narzekam pomimo ze wymieniany przez rok był pasek rozrzadu, termostat, wahacze, sterownik pompy wtrysku... bla bla bla :polew: a tak to nie szwankuje :decayed:

Opublikowano

ja tez nie narzekam :naughty: :naughty: :naughty:

w końcu Paździoch to Paździoch :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ja tez nie narzekam :naughty: :naughty: :naughty:

w końcu Paździoch to Paździoch :kox: :kox: :kox:

wiesz czy Paździoch czy nie ale nie jednego wymiecie na szosie :kox: ale nastepnym razem tą podsufitke Ci wymontuje i u siebie zaloze :polew::tongue4:

Opublikowano

proste, że wiem, toż to jest oczywiste, jak się ma chipa szczególnie :tongue4: :tongue4: :tongue4:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jakby z waszych aut zrobić jedno i do tego dodać zderzaki od Ski to był by to chyba najładniejszy sedan B5 w klubie

Opublikowano

Jakby z waszych aut zrobić jedno i do tego dodać zderzaki od Ski to był by to chyba najładniejszy sedan B5 w klubie

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a tam Adam odrazu z naszych :decayed: pamietaj ze Alony auto wymieka przy moim :gwizdanie: co tu sie łudzić :polew: nie no zart :decayed: Alona chyba sie nie gniewasz :decayed: :decayed: ja dla Twojej fury mam pełen podziw :good:

ok zwijam narty ;)[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 00:13_________________________________________________Adam mieliscie racje co do tego wezwania :kwasny: rozmazane ale pkt zalapal szkoda gadac ile... mama tylko mowi ze sprzedajemy samochod :kwasny: wkreca ale jest niezle wkurzona :wallbash:

Opublikowano

tzn. fotka od przodu czy tyłu? z którego fotoradaru?

Opublikowano

z mazowieckiego jak w marcu smigalismy.. fotka z przodu ale babka powiedziala ze tata jest wlascicielem i on jak nie wiadomo kto prowadzil odpowiada :wallbash: foto rozmazane jest ale rejestracje ponoc widac bylo i patrzylem ze w marcu ta trasa lecielismy ehh szkoda gadac... oponki chyba beda pozniej ;(

Opublikowano

Buszek- nic sie nie chwalisz jak tam egzaminy :evil: tylko po ludziach muszę sie pytać :cool1: gratuluje 100%- polskiego :oklaski:

Opublikowano

A Grazny gdzie tak biegał z aparatem wczoraj :naughty:

Opublikowano

Buszek- nic sie nie chwalisz jak tam egzaminy :evil: tylko po ludziach muszę sie pytać :cool1: gratuluje 100%- polskiego :oklaski:

hehe dzięki dzięki :decayed: wczoraj sie dowiedziałem dopiero że znasz Anke :tongue4: a reszta na razie to pisemne byly wiec czekam na wyniki jeszcze gera angol ustny i infa przede mną

_____

no własnie Patryk ja też czekam na fotki kiedy wrzuci :decayed:

Opublikowano

Fotki będą jak mu się zachce teraz pewnie biega po lesie i fotki strzela nowym nabytkiem :kox:

Opublikowano

hehe dzięki dzięki :decayed: wczoraj sie dowiedziałem dopiero że znasz Anke :tongue4: a reszta na razie to pisemne byly wiec czekam na wyniki jeszcze gera angol ustny i infa przede mną

_____

no własnie Patryk ja też czekam na fotki kiedy wrzuci :decayed:

No a my jeszcze Anki nie znamy :banan2: :gwizdanie: :polew:

Fotki będą jak mu się zachce teraz pewnie biega po lesie i fotki strzela nowym nabytkiem :kox:

Myślę że czyta instrukcję jeszcze :kox:

Opublikowano

A co z naszym spotem e-g :gwizdanie:

Opublikowano

no właśnie spot by się przydał... a fotki bez flesza raczej cieniutkie... zaraz może coś wrzucę...

Opublikowano

to termin piątek czy sobota :gwizdanie:

Opublikowano

piętek chyba bezpieczniejszy... ale za tydzień oczywiście...

Opublikowano

chyba tak może Alvaro przyjedzie :decayed::rolleyes: