Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chłopaki co u was słychać :wink4:

:decayed::hi:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Patryk ,ale żeś się rozgadał :kox:

Opublikowano

ho ho... rzeczywiście wrze rozmowa...

Opublikowano

no ok to a musze sie pochwalic zdałem maturke :kox::evil:

a druga sprawa to :wallbash: :wallbash: :wallbash: chyba sie domyslacie co znowu z autem... :thumbdown:

Opublikowano

:polew:

no matury gratuluję... :good: gdzie planujesz kontynuować edukację?

sprzęgło alternatora wymienione... 129 Euro z robocizną więc tragedii nie było bo niecałe 2x drożej niż u nas u Pana Henia...

Hiszpan wsadził w imadło te moje żebym spróbował przekręcić w którąkolwiek stronę... mocno się starałem ale się nie dało... dobrze że autko stało 3 dni nieruszane...

trzeba za jakiś czas kupić sobie zapas bo na tym wyjętym mam napis 0207... więc z 60.000km wytrzymało...

Opublikowano

jakoś cicho :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 19:36_________________________________________________

trza to opić i felunek jeszcze :kox: coby się nie pokrzywił :evil:

Opublikowano

a druga sprawa to :wallbash: :wallbash: :wallbash: chyba sie domyslacie co znowu z autem... :thumbdown:

to teraz maturę zdaje sie 2 miesiące :mysli:, za moich czasów juz dawno opijałem na biwaku

Buszek szperałeś w poszukiwaniu co może być powodem.

:polew:

sprzęgło alternatora wymienione... 129 Euro z robocizną więc tragedii nie było bo niecałe 2x drożej niż u nas u Pana Henia...

Ale to kosztuje 130-150zł w sklepie a wymiana prosta i samemu się uda :cool1:

Łozyska ruszałeś ... pewnie nieco?

Opublikowano

adadur mogę Cie prosić o numer dolnej listwy drzwiowej z lewej strony. oderwałem ja i nie ma na niej zadnego numeru. w przednich drzwiach wymieniłem teraz czas na drzwi pasażera

Opublikowano

adadur mogę Cie prosić o numer dolnej listwy drzwiowej z lewej strony. oderwałem ja i nie ma na niej zadnego numeru. w przednich drzwiach wymieniłem teraz czas na drzwi pasażera

:ssij:

trąbiłem w zeszłym tygodniu i olałeś mnie siedziałeś z boku chyba

Opublikowano

zobaczyłem cie w ostatniej chwili. chyba z zona jechałeś

Opublikowano

zobaczyłem cie w ostatniej chwili. chyba z zona jechałeś

jednak widziałeś :naughty:

Opublikowano
jednak widziałeś naughty

staram sie ogarniać audi na ulicach.... wszystkie

Opublikowano
jednak widziałeś naughty

:good::notworthy:
Opublikowano

buszka tez kiedyś widziałem jak się woził (stał w kokru ) :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 21:05_________________________________________________juz na 17" :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Ale to kosztuje 130-150zł w sklepie a wymiana prosta i samemu się uda :cool1:

Łozyska ruszałeś ... pewnie nieco?

łożyska nie ruszane...

na allegro najtaniej oryginał widziałem za 129zł... tu gdzieś w Sevilli najtaniej 55Euro... kupił za 90 (bo pewnie na częściach też zarabia) + wymiana...

samemu może by się udało... gdybym miał ściągacz choć i tak przy 40 stopniach na ulicy nie chciałoby mi się tego robić... może nocą bo schodzi do 25 - 27 stopni...ale to i tak gdybanie bo bez ściągacza bym się nawet nie brał...

Opublikowano

wlasnie ja u siebie tez bede musial kupic listwy drzwiowe bo mi lekko odpadaja w niektorych miejscach ale raczej drzwi tylne (lewe i prawe) nie wiem nawet jaki to koszt, nie chcialo mi sie szukac. Dostane to na alledrogo ?

Opublikowano

Patrykbor 27 już masz na karku, zaraz wódę wyjmę z barku :gwizdanie: . Wnet się wszyscy uśmiejemy :banan2: , Twoje zdrowie wypijemy :drunk::kox: Najlepszego :decayed:

Opublikowano

he he... najlepszego Patryk :good:

Opublikowano

Patrykbor 27 już masz na karku, zaraz wódę wyjmę z barku :gwizdanie: . Wnet się wszyscy uśmiejemy :banan2: , Twoje zdrowie wypijemy :drunk::kox: Najlepszego :decayed:

ROWNIEZ PATRYK NAJLEPSZEGO I DOLACZAM SIE DO ZYCZEN !!!

Opublikowano

Patrykbor WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 16:14_________________________________________________

wlasnie ja u siebie tez bede musial kupic listwy drzwiowe bo mi lekko odpadaja w niektorych miejscach ale raczej drzwi tylne (lewe i prawe) nie wiem nawet jaki to koszt, nie chcialo mi sie szukac. Dostane to na alledrogo ?

nie kupuj z alledrogo bo sa lipne. w serwisie do przednich drzwi kosztuje 97zł z groszami