Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: dalej sami sie domyslcie powoli trace cierpliwość do tego Złoma.. :rant: qr.. jego ma.. ;(
  • Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co ci spec powiedział :mysli:

a te linki czytałeś co ci podrzuciłem :cool1: chyba ASO ci zostaje :confused4:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 19:27_________________________________________________Co do spota to chyba teraz :rolleyes:

Opublikowano

wymienili filtr powietrze na nowy itp odpowietrzyl pompka niby pracuje niby wszystko ok.. tylko zawsze jak auto po pelnym baku przejedzie z 200km niecale powiedzmy 3/4 baku zostaje to sie zapowietrza.. ewidentnie wina chyba tej pompy paliwa w zbiorniku tylko komu teraz dac auto by w koncu zaczelo dzialac :angry:

Opublikowano

wymienili filtr powietrze na nowy itp odpowietrzyl pompka niby pracuje niby wszystko ok.. tylko zawsze jak auto po pelnym baku przejedzie z 200km niecale powiedzmy 3/4 baku zostaje to sie zapowietrza.. ewidentnie wina chyba tej pompy paliwa w zbiorniku tylko komu teraz dac auto by w koncu zaczelo dzialac :angry:

speców nie znam , może bosch na łęczyckiej :mysli:

Opublikowano

Buszek już ci podsyłełem ten link:

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=56013

zwróć uwage na etap pierwszy - przecież to ma dokładnie związek z twoim problemem

Opublikowano

Buszek już ci podsyłełem ten link:

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=56013

zwróć uwage na etap pierwszy - przecież to ma dokładnie związek z twoim problemem

My to se możemy Adam pogadać ,a i tak zrobi po swojemu :decayed:

Opublikowano

a pomoze mi i tacie ktos podjac sie tego? moge sprobowac ze starszym samemu ale ten zlom.. 3 razy juz byl odpowietrzany.. wymienic pompe? samemu da sie rade?

Opublikowano

Grzesiu trzeba trochę chęci i się samemu da rade :mysli:

Sie poczyta i zobaczymy o garaż wiesz gdzie walić :naughty:

Opublikowano

garaż jest tylko brak kanalu w razie co

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

ok zalatwione auto w srode do taty znajomego na fabryczna ląduje on zajmie sie pompka itp w zbiorniku

Opublikowano
:good: poczekamy zobaczymy :mysli:
Opublikowano

Patryk w razie W :tongue4: jak bedziesz w czwartek jechal na zlot to nie obraze sie jak o mnie zachaczysz :decayed: , tylko dalbym znac jak wroce z roboty :tongue4:

Opublikowano

Patryk w razie W :tongue4: jak bedziesz w czwartek jechal na zlot to nie obraze sie jak o mnie zachaczysz :decayed: , tylko dalbym znac jak wroce z roboty :tongue4:

:good::wink4:

Opublikowano

A może by jeszcze datę zmienił w pierwszym poście :mysli:[/b][/size]

To na kiedy najbliższy czwartek - tak by wypadało 2 tyg. od ostaniego?

Czy następny?

voytek80 chyba dobrze to wycenione 700 za wymianę uszczelki pod głowicą z planowaniem w najtańszej opcji a roią ci jeszce parę rzeczy

Brakuje mi w tym co napisałeś śrub, bo też powinno się wymieniać na nowe

I jeszcze dobra rada - jak rozszczelniają klimę czy ją serwisują to wymień osuszacz - kosztuje 130-160 zł a klimie to naprawdę dobrze zrobi - powinno się to wymieniać co 120 tyś

śruby też wymieniają, no ale się okazało że jest pęknięta głowica :( kolejne 800pln za używkę , już więcej nic nie mówię bo płakać się ;(chce

Opublikowano

Czy następny?

voytek80 chyba dobrze to wycenione 700 za wymianę uszczelki pod głowicą z planowaniem w najtańszej opcji a roią ci jeszce parę rzeczy

I jeszcze dobra rada - jak rozszczelniają klimę czy ją serwisują to wymień osuszacz - kosztuje 130-160 zł a klimie to naprawdę dobrze zrobi - powinno się to wymieniać co 120 tyś

śruby też wymieniają, no ale się okazało że jest pęknięta głowica :( kolejne 800pln za używkę , już więcej nic nie mówię bo płakać się ;(chce

suma sumaru za tą kasę wyrwiesz niewpełni uzbrojony silnik a za kpl. trzeba ok. 3 tyś dać ... a wówczas poszedł bym w AWXa przecież to niemal identyczny silnik ;)

Opublikowano

Czy następny?

suma sumaru za tą kasę wyrwiesz niewpełni uzbrojony silnik a za kpl. trzeba ok. 3 tyś dać ... a wówczas poszedł bym w AWXa przecież to niemal identyczny silnik ;)

no tak masz rację z tym, że kupując silnik znowu loteria sprawny niesprawny , a tak już będę wiedział co mam pod maską i czego mogę sie spodziewać, dzwoniłem dzisiaj do mechaniora już maja głowicę , właśnie ją szykowali bo była goła, przy dobrych wiatrach w piątek odbieram furę , dobrze że już w tym roku byłem na urlopie bo teraz już bym sobie na niego nie mógł pozwolić :no:

no a nie długo chyba będę robił jakąś blacharkę bo żonka zdała dzisiaj prawko :kox:

Opublikowano

no a nie długo chyba będę robił jakąś blacharkę bo żonka zdała dzisiaj prawko

hehehhehhe jakie podejscie :polew: :polew: :polew::kox:

Opublikowano

Leszek szybciej Beniowskiego się nie da jechać :naughty:

Tylko po antenie poznałem :kox:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 20:29_________________________________________________To jak widzimy się w czwartek :przebiegly:

Opublikowano

no ja dzis widzialem Adama pod mak chemia :tongue4: i jak wracalem z gda to smigal ten z blow off'em :tongue4: a co do czwartku Patryk to raczej nie dam rady bo koncze o 18 wiec tak z gory pisze