Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to lepiej... daj info kiedy będziesz tam na miejscu to podjadę i sam zobaczę jak to robią...

Jeszcze nie jestem pewien jak się wyrobię z kasą (w tym miesiącu mam jeszcze przegląd i ubezpieczenia) i z transportem, jak to będę miał dograne to dopiero dzwonie do nich. Będę celował na któryś piątek, żeby potem przez weekend spokojnie sobie poskładać....

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kbibi dzis stales chyba za mna na swiatlach przy wyjezdzie z carrefoura :gwizdanie: :tongue4:

zgadza się :wink4:

Opublikowano

Adadur auto zdrowe, a jak pije to nie jezdze :decayed: dzis przegladalem z tata jeszcze rurki z ktorych tam wyciek moze byc i podokrecalismy itp, bo o ile pamietacie cos tam cieknie jakis juz czas. teraz planuje jeszcze wymiane tego zegara srodkowego fis'u czy jak to tam :tongue4: moze ktos sie orientuje okolice ega gdzie mozna kupic? chyba ze aso to i jaka cena tego? no i mysle ze na zlot w czwartek za tydzien przyjade :przebiegly:

Opublikowano

mateo wal jak w dym na markusy - lepiej samemu wyjąć i położyć im na stół bo za tę robotę liczą 200zł

Zakład odpowiednio wyposażony i naprawdę wiele wiele turbinek się tam przewija od osobowych dostawczych po ciężarówek

A mnie sprawki remontowe ściągneły do domu cholera zamieast pić i leżeć do góry pępkiem

Opublikowano

Dzięki Adam, chociaż decyzja i tak już podjęta ...

Opublikowano

no Panowie musze sie czyms pochwalic :> :naughty: :gwizdanie: dsc0095211.th.jpg

jednak 17" :kox:

Opublikowano

no Panowie musze sie czyms pochwalic :> :naughty: :gwizdanie: dsc0095211.th.jpg

jednak 17" :kox:

i co i zle sa? :decayed: jak sie jezdzi? na zdjeciu wydaja sie male ale ja juz mam jazde bo mi moje tez male sie wydaja :polew: ale Ty chyba masz zawias inny nie 1BE ? bo tak wysoko stoi

Opublikowano

ale Ty chyba masz zawias inny nie 1BE ? bo tak wysoko stoi

mam 1BE :mysli: , przynajmniej tak jest na naklejce :naughty:

a jak sie jezdzi to jeszcze nie wiem bo narazie zalozylem dzis i jeszcze nie jezdzilem bo kac mnie meczy caly dzien :kox:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 17:22_________________________________________________Buszek widzialem chyba Twojego ojca jak jechal na starym miescie. Walneles sobie znaczek s4 z tylu czy mi sie wydawalo ? :tongue4::polew:

Opublikowano

Felgi ładne trochę gleby jeszcze :gwizdanie:

Opublikowano

ale Ty chyba masz zawias inny nie 1BE ? bo tak wysoko stoi

mam 1BE :mysli: , przynajmniej tak jest na naklejce :naughty:

a jak sie jezdzi to jeszcze nie wiem bo narazie zalozylem dzis i jeszcze nie jezdzilem bo kac mnie meczy caly dzien :kox:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 17:22_________________________________________________Buszek widzialem chyba Twojego ojca jak jechal na starym miescie. Walneles sobie znaczek s4 z tylu czy mi sie wydawalo ? :tongue4::polew:

ja juz mam znaczek hoho :decayed: z przodu i z tylu teraz poluje na zderzaki :tongue4: no wczoraj widzialem Twoja bryke pod va bankiem stales akurat na chwile do pko podjechalem, powiem ze ciekawie sie prezentuje ale jakas taka wysoka albo mi sie zdaje :decayed:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 12:57_________________________________________________Leszek a beke masz ze znaczka? czy stary w perułce jechał :polew: ? :decayed:

Opublikowano

ze znaczka :tongue4: zawsze mnie smieszyly takie rzeczy jak np naklejanie na 1.6 naklejki vr6 :polew:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 17:27_________________________________________________Wiem dlaczego wyglada ze stoi tak wysoko. Nie dopytalem a ET tych felg to 56 :wallbash: bede musial kupic dystanse :wallbash:

Opublikowano

ze znaczka :tongue4: zawsze mnie smieszyly takie rzeczy jak np naklejanie na 1.6 naklejki vr6 :polew:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 17:27_________________________________________________Wiem dlaczego wyglada ze stoi tak wysoko. Nie dopytalem a ET tych felg to 56 :wallbash: bede musial kupic dystanse :wallbash:

ale co ma piernik do wiatraka :tongue4: o ile kojarze to ET znaczy jak bardzo jest wysunieta felga a nie wysokosc :tongue4: a wiesz nie ma co porownywac 1,6 z 2,5 w v6 w koncu i to i biturbo to v6 :decayed: to bedzie taka eska w TDI jak ma topor :kox: tylko ze moja to bedzie moj prodżekt ciut inny :przebiegly:

Opublikowano

ale co ma piernik do wiatraka :tongue4: o ile kojarze to ET znaczy jak bardzo jest wysunieta felga a nie wysokosc

ale wiesz jezeli felga bedzie blizej nadkola to bedzie optycznie wygladalo inaczej :kox: nie wiem w sumie wiem ze musze kupic dystanse :wallbash:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 22:07_________________________________________________

to bedzie taka eska w TDI jak ma topor :kox: tylko ze moja to bedzie moj prodżekt ciut inny

buszek a ja sie smieje nie bierz tego tak do siebie :tongue4:

Opublikowano

przeciez wiem tylko Ci wytlumaczylem :decayed: od znaczka trzeba zaczac co nie :polew::decayed: a Ty miales przyciemniane szyby wczesniej? czy robiles bo nie kojarze? przodu nie przyciemniales? Bo ja myslalem przyciemnic troche bardziej przednie szyby boczne ale nie wiem w ilu sie to wacha

A reszta śpi :gwizdanie:

Opublikowano

a Ty miales przyciemniane szyby wczesniej? czy robiles bo nie kojarze?

przyciemnienie to jedna z moich pierwszych zmian :tongue4:

Bo ja myslalem przyciemnic troche bardziej przednie szyby boczne ale nie wiem w ilu sie to wacha

chyba kolo 100 zl moge Ci zalatwic, jak bedziesz chcial to dam Ci numer. Mi przyciemnial caly tyl za 200

Opublikowano

SPOCIK w czwartek !!!

Opublikowano

SPOCIK w czwartek !!!

może przyjadę :gwizdanie:

Opublikowano

przeciez wiem tylko Ci wytlumaczylem :decayed: od znaczka trzeba zaczac co nie :polew::decayed: a Ty miales przyciemniane szyby wczesniej? czy robiles bo nie kojarze? przodu nie przyciemniales? Bo ja myslalem przyciemnic troche bardziej przednie szyby boczne ale nie wiem w ilu sie to wacha

A reszta śpi :gwizdanie:

przyciemniaj przód przyciemniaj tylko się nie zdziw jeśli policjant zabierze dowód lub będziesz naklejki zrywał przy nim, polskie prawo zabrania przyciemniania przedniej i bocznych przednich

Opublikowano

co do spota to jak wyrobie sie w robocie to tez przyjade :tongue4:

voytek80 wiesz to sa tylko plany nie przyciemnialbym tak jak mam te z tylu tylko chce troche mocniej niz sa z przodu a z policja zawsze sa problemy wiec :decayed:

Opublikowano

chlopaki z passatow ustawiali spota na carrefourze dokladnie w tym czasie to my, zaproponowalem zeby przyjechali na grunwaldzka, no i beda :wink4: