Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze jaby sie ekipa jakas wieksza zebrala to robic u rogala w st gdanskim? tylko ja tak bardziej myslalem styczen-luty w nowym roku :mysli:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widze Adaś sprzedaje halogeny. Tak sobie mysle czy ich nie wziac i nie przyrezac w zderzaku :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 12:37_________________________________________________Co myslicie o zrobieniu programu u Dominika na Morszynskiej? Tylko ze on bez hamowni mowil o 800zl. :cool1::tongue4:

DOMINIK nie ma dobrej reputacji i bez hamowni bym mu nie wierzył :cool1:

znając jego to pewnie podkręcił by dawkę paliwa........ i ot cały tuning by D.GÓRSKI :polew:

Opublikowano

A wy paździochy tłumaczyć sie czemu na spocie niebyli :mysli:

Krzysiek ciebie widziałem po 15 na grunwaldzkiej 2 :gwizdanie:

Opublikowano

Co myslicie o zrobieniu programu u Dominika na Morszynskiej? Tylko ze on bez hamowni mowil o 800zl. :cool1::tongue4:

bez hamowni to trochę virtual tuning ... jedną z podstaw jest charaktrystyka mocy a bez hamowni ni dudu

Widze Adaś sprzedaje halogeny. Tak sobie mysle czy ich nie wziac i nie przyrezac w zderzaku :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 12:37_________________________________________________Co myslicie o zrobieniu programu u Dominika na Morszynskiej? Tylko ze on bez hamowni mowil o 800zl. :cool1::tongue4:

DOMINIK nie ma dobrej reputacji i bez hamowni bym mu nie wierzył :cool1:

znając jego to pewnie podkręcił by dawkę paliwa........ i ot cały tuning by D.GÓRSKI :polew:

za 800zł to i ja mogę to zrobić ;) co tamza 400 w promocji ;):naughty::kox:

moze jaby sie ekipa jakas wieksza zebrala to robic u rogala w st gdanskim? tylko ja tak bardziej myslalem styczen-luty w nowym roku :mysli:

tak tylko on wcześniej do brata czy kuzyna przyjeżdżał który też robił chipowanie ale z tego co wiem zamknął interes i wyemigrował.

[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 21:11_________________________________________________Obecnie to Rogal lub TiuneUp w Gdańsku (mają całkiem dobrą opinię)

Opublikowano

Rogal nie robi 1.8T :no: ;(

Opublikowano

a ja zapomnialem ;( hehehe zartuje w pracy zapierdziel lekki mialem i nie dalem rady :tongue4::decayed:

Rogal nie robi 1.8T :no: ;(

jak Ci sie nie spieszy to zawsze mozna poszukac czegos dobrego ale ja mysle w nowym roku, teraz zbieram na sylwka w londynie :kox::evil:

Opublikowano

od tej roboty to juz mi się dni po....bały wtedy co Cię widziałem to byłem pewien że to środa :decayed:

Opublikowano

jak Ci sie nie spieszy to zawsze mozna poszukac czegos dobrego ale ja mysle w nowym roku

ja tez w nowym roku najlepiej po zimie bo po sniegu i tak bez sensu :no:

i chyba wybiore sie do Tune-Up w Gdansku

Opublikowano

padl mi chyba silniczek od spryskow lamp, albo pompka tego :mysli: ktos wie po ile to chodzi?

Opublikowano

padl mi chyba silniczek od spryskow lamp

nie ma czegoś takiego ;)

to trzeba będzie zwalić nadkole i dobrać się do pompki.

Opublikowano

nie ma czegoś takiego ;)

witam a może przekaznik? :)

Opublikowano

nie ma czegoś takiego ;)

witam a może przekaznik? :)

juz wyczailem ze to pompka bo nie pompuje, dostalem sie przez lampe dziekowa :decayed:

Opublikowano

Buszek jak chcesz ciekawe auto za dobre pieniądze to podjedz do komisu na Moniuszki - jest tem A4 B6 1.9 AWX z 20002za 34 tyś. Stan naprawdę niezły ! choć braki w wyposarzeniu.[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 20:42_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/podrasowane_rs4_2001r-t100116.0.html

:naughty::kox:[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 20:58_________________________________________________A tu znowu cisza?!?!

Opublikowano

jaka cisza jestem cały czas ale z kim tu pisać :kox:

Opublikowano

jaka cisza jestem cały czas ale z kim tu pisać :kox:

:polew:

Opublikowano

bo wszyscy siedzą w Poźkowym temacie :tongue4:

Opublikowano

ciiisza ...

wkoncu dorobilem sie kolpakow :decayed:

nabyłem takie oto: http://allegro.pl/item756710198_kolpaki_15_silverstone_14_audi_16_volkswagen_bmw.html

w autolandzie po znizkach 45zl wiec :kox::naughty:

:sick3: trzeba bylo cos pisac ja zalatwilem sobie kolka na te felgi stare co mialem i bede mial do sprzedania zimowki na stalowych z 3 kolpakami, lepszy wzor :tongue4: z trzema bo czwarty zgubilem :decayed: