Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adaś mam coś dla ciebie :naughty:

sześć liczb które trafią w najbliższej kumulacji :mysli:

to ja też chce :wink4:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 423,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ja też chce :wink4:

one sa moje :angry::evil:

Opublikowano

tobie pozwolimy byś dał nam 3 zł na kupon ... :polew:

Opublikowano

"Jeśli chodzi o ten drogi napinacz to w Twoim modelu on już nie występuje, ponieważ po nr VIN 8E_4_001000 osprzęt jest już na jednym pasku i zastosowano też inne napięcie paska, o wiele tańsze niż wcześniej( ja w swoim np. mam jeszcze to starsze rozwiązanie i musiałem za sam napinacz wydać właśnie prawie 400 zł cry, mój rocznik auta 03')"

durny to ma szczęście jednak... nie dość że nie ma tłumika drgań paska rozrządu (chyba z 300zł) to jeszcze tego napinacza za 400zł...

i cały komplet łacznie z wszystkimi kółkami od "klinowego" wraz z nim ~ 800zł :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 19:55_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_s_silnik_awx_19_z_pd_super_cena-t99448.0.html :shocked:

Opublikowano

co się tak dziwisz kup se :kox:

lubisz zbierać rzeczy na zapas :kox:

Nie. Tylko trzy :naughty:

Opublikowano
http://www.a4-klub.pl/smf/all_nowe_funkcje_komputera-t99224.0.html;topicseen :shocked:[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 22:03_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_byly_cubrowoz_19_tdi_pakiet_zewn_s4-t99333.0.html :good:
Opublikowano

"Jeśli chodzi o ten drogi napinacz to w Twoim modelu on już nie występuje, ponieważ po nr VIN 8E_4_001000 osprzęt jest już na jednym pasku i zastosowano też inne napięcie paska, o wiele tańsze niż wcześniej( ja w swoim np. mam jeszcze to starsze rozwiązanie i musiałem za sam napinacz wydać właśnie prawie 400 zł cry, mój rocznik auta 03')"

durny to ma szczęście jednak... nie dość że nie ma tłumika drgań paska rozrządu (chyba z 300zł) to jeszcze tego napinacza za 400zł...

i cały komplet łacznie z wszystkimi kółkami od "klinowego" wraz z nim ~ 800zł :>[br]

Grzesiu piszesz o swoim autku, że tańsze graty - z tego co kojarze to w 2003 był zmiany w AWX i AVF.

Opublikowano

i cały komplet łacznie z wszystkimi kółkami od "klinowego" wraz z nim ~ 800zł :>[br]

Grzesiu piszesz o swoim autku, że tańsze graty - z tego co kojarze to w 2003 był zmiany w AWX i AVF.

no właśnie przelew zrobiłem na 778zł z przesyłką

całkowity komplet (pompa wody, pasek wzmacniany, wielorowkowy i wszystkie kółeczka i napinacze do obu pasków) :>

Opublikowano

dzięki za spota :wink4:

Opublikowano

Fajnie było. Grazny zmień lampy :polew:

Opublikowano

Filtry Mann

powietrza C26168 - 30zł

kabinowy z aktywnym węglem CUK 2882 - 40zł

Adaś jak możesz to zerknij do czego to...

Opublikowano

Filtry Mann

powietrza C26168 - 30zł

powietrza jest do wielu wersji silnikowych B5 (chyba nawet wszystkich), pozatym pasuje do niektórych Allroud'ów i A6 oraz Sody superb i Passatów

kabinowy jest od Audi A3 (różnie wersje mniejwięcej lata 96-03, Audi TT, wiele modeli Seata, Skoda superb i oktavia oraz wielu modeli VW ale nie jest to do Audi A4.

coś ty kupował ... z wyprzedaży ;)

ps. nie no do niektórych Passków było by ok może

Opublikowano

Filtry Mann

powietrza C26168 - 30zł

powietrza jest do wielu wersji silnikowych B5 (chyba nawet wszystkich), pozatym pasuje do niektórych Allroud'ów i A6 oraz Sody superb i Passatów

kabinowy jest od Audi A3 (różnie wersje mniejwięcej lata 96-03, Audi TT, wiele modeli Seata, Skoda superb i oktavia oraz wielu modeli VW ale nie jest to do Audi A4.

coś ty kupował ... z wyprzedaży ;)

ps. nie no do niektórych Passków było by ok może

no jak to co... A4 AVF :tongue4:

http://otomoto.pl/audi-a4-avant-2-0-tdi-C10314166.html

Adaś jedź !!!

Opublikowano
:slina::naughty:[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 22:04_________________________________________________aa a kolega sprawdzil passata na tej szwedzkiej stronie. Przebieg ze strony:194577 z licznika 204 000. Wiec chyba realny :gwizdanie: . Ale za to ... jest 10 wlascicielem :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Niezła dziwka z tego passka jest ... :evil:

Grzesiu te ogłoszenie to przykład ...a cena... za 4 latka po tyle będą ale ni dziś

Opublikowano

Niezła dziwka z tego passka jest ... :evil:

Grzesiu te ogłoszenie to przykład ...a cena... za 4 latka po tyle będą ale ni dziś

no ja raczej tego za pewnik nie brałem ale zwróć uwagę że nigdzie tam nie ma o tym że to przykład... po prostu oferta sprzedaży konkretnego auta + reklama swojej osoby[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 08:52_________________________________________________

Ale za to ... jest 10 wlascicielem :polew: :polew: :polew:

no to zbyt dobrze nie wróży...

Opublikowano

Widze Adaś sprzedaje halogeny. Tak sobie mysle czy ich nie wziac i nie przyrezac w zderzaku :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 12:37_________________________________________________Co myslicie o zrobieniu programu u Dominika na Morszynskiej? Tylko ze on bez hamowni mowil o 800zl. :cool1::tongue4:

Opublikowano

Może lepiej dozbierać i u jakiegoś poleconego i z hamownią :)