Opublikowano 7 Października 200916 l adadur - jak piszesz ... ogólnie może i mechanicy zdzierają kase jak widzą, że ludzie się nie znają ( patrz ja ). Ale pojechałem tam z polecenia walka bo serwisował tam Passaty i OOOO , wcześniej robił mi też rozrząd i pompe wody, i ogólnie nie zdziera ... Tym bardziej, że wie że od Leszka firmy jestem i robi naprawdę w przystępnych cenach ... Dla mnie dokładnie liczy się nie jak i za ile ... Żeby mieć święty spokój i jestem zadowolony.
Opublikowano 7 Października 200916 l Adas tak jak mowisz. A jezeli wszyscy sa zadowoleni z uslug to po co nazekac. I BARDZO podoba mi sie to ze gdy zostawiam samochod u niego to wiem ze bedzie on naprawiany. A nie jak w przypadku mechanikow ktorzy nabiora robot a pozniej auta stoja, klienci dzwonia a robota nie idzie bo... " NIE MA CZASU ". (Bosch na Łęczyckiej jak i wiekszosc mechanikow w Elblagu) jeszcze nie splacilem calkiem felg, takze z tempomatem jeszcze bede musial zaczekac, chcialem sie zorientowac ogolnie, odbije sie od dna to pomysle
Opublikowano 7 Października 200916 l koledzy pytanko.... wyczuwam pewne wibracje przy prędkości powyżej 100km/h odczuwalne sa na kole kierowniczym i w podłodze, przy puszczeniu pedału gazu już nie ma tych wibr. nawet ponad 120km/h czy to któryś z wahaczy daje o sobie znać ???? efekt jest podobny jak w starym typie zawieszenia ( 1 wahacz ) jak wybity był sworzeń ps. w nic nie zawaliłem i nie wpadłem w żadną większa dziurę
Opublikowano 7 Października 200916 l Dawo temu jak miałem Audi 80 1.8 (90r.) to zaczął mi dużo palić a z wydechu leciały duszące spaliny lekko zadymione na czarno - jeździł na bogatej mieszance. Nie wiedziałem co jest grane, pojechałem do mechanika powiedziałem o co chodzi ... poszedł na zaplecze, przyniósł czujnik temperatury wymian trwała 1 minutę skasował mnie 150zł (w tym czujnik ok. 100zł) - od tego czasu staram się unikać takich sytuacji. [br]Dopisany: 07 Październik 2009, 20:02_________________________________________________ koledzy pytanko.... wyczuwam pewne wibracje przy prędkości powyżej 100km/h odczuwalne sa na kole kierowniczym i w podłodze, przy puszczeniu pedału gazu już nie ma tych wibr. nawet ponad 120km/h czy to któryś z wahaczy daje o sobie znać ???? efekt jest podobny jak w starym typie zawieszenia ( 1 wahacz ) jak wybity był sworzeń ps. w nic nie zawaliłem i nie wpadłem w żadną większa dziurę podmień koła przód z tyłem wyeliminujesz sporo czynników tym sposobem.
Opublikowano 7 Października 200916 l jutro podmienię kółka i zobaczymy masz już coś Adaś na myśli? myślisz ze to fele ?
Opublikowano 8 Października 200916 l jutro podmienię kółka i zobaczymy masz już coś Adaś na myśli? myślisz ze to fele ? No to daj znać czy coś się zmieniło.
Opublikowano 8 Października 200916 l jutro podmienię kółka i zobaczymy masz już coś Adaś na myśli? myślisz ze to fele ? No to daj znać czy coś się zmieniło. Dziś nie miałem czasu w robocie ale jutro podmienię i dam znać
Opublikowano 10 Października 200916 l http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_w_kwidzynie_zapraszam_21102009_godz_1800-t87892.0.html;msg1119905#msg1119905 :polew:
Opublikowano 10 Października 200916 l tu niema co się śmiać trza płakać kupimy se chyba kalendarzyki i rozdawać trza
Opublikowano 11 Października 200916 l napisal bym ale jakich mniej ale na fotach ich budy powalaja chyba nasze
Opublikowano 11 Października 200916 l to moze zrobimy wspolnego spota np w ... Malborku do Malborka to i Gdańsk by mógł sie wybrac :gwizdanie:
Opublikowano 11 Października 200916 l Pogadamy w czwartek . My jeździmy do innych może by ktoś do nas przyjechał
Opublikowano 11 Października 200916 l nie wiem czy widzieliscie http://www.autokrata.pl/artykul/normalni-jed-audi-7188