Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za info...już zamówiłem u Tom77 wycieraczki i parę pierdółek (filtry) przed wizytą u Rogala...

Grazny w czwartek następna dostawa opon na spocie :naughty:, będziesz?

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bede...

Opublikowano

haha przed chwilą pokazywali we wiadomościach że w Katalonii spadło mnóstwo śniegu ... uśmiałem się jak w z zawalonego śniegiem samochodu wysiadł gościu w krótkich spodenkach i w koszulce a na nogach jakieś trampki hehee a na ulicy śniegu co najmniej po kostki.

Grzesiu zabierz zimówki opchnij w Hiszpanii bo oni nie wiedza co to takiego

Opublikowano

tam nawet w sklepach zimówek nie ma... przynajmniej na południu...

ale szczerze mówiąc kilka dni temu gadałem z teściami... siedzą od 7 czy 8miu lat w regionie Murcia i śniegu przez ten okres nie było (sporadyczny grad - topniejący w mgnieniu oka) i raczej im wierzę bo jak w zeszłym roku siedzieliśmy miesiąc to deszcz spadł raz... przez 5 minut... i jak zdążył ledwo przykryć podłoże to od razu wyparował...

dziś, mimo wczorajszej gorączki, wyciągnięcie 4 lamp i wymiana żarówek ~40 minut... a ostatnio jak się śmieliście, że mi się nie chce to z jedną tylną się bawiłem chyba z 20 minut i się poddałem... trzeba mieć dzień... i znowu OK na zielono świeci :good:

JUTRO SPOT !!![br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 17:32_________________________________________________jutro około 12tej wysyłam kurierem odbłyśniki do regeneracji

koszt 160zł + kurier w dwie strony ok. 60zł

jakby ktoś chciał się przyłączyć to proszę bardzo...

Opublikowano

jutro około 12tej wysyłam kurierem odbłyśniki do regeneracji

koszt 160zł + kurier w dwie strony ok. 60zł

jakby ktoś chciał się przyłączyć to proszę bardzo...

to lampy rozebrałeś :cool1:

Opublikowano

jutro rano rozbiorę... siedzę na chorobowym...

kiedyś już rozebrałem więc problemów nie przewiduję...

jakby komuś się chciało do południa wydostać od siebie odbłyśniki to można skorzystać... kasę mogę pożyczyć :wink4:

Opublikowano

jutro rano rozbiorę... siedzę na chorobowym...

kiedyś już rozebrałem więc problemów nie przewiduję...

jakby komuś się chciało do południa wydostać od siebie odbłyśniki to można skorzystać... kasę mogę pożyczyć :wink4:

rano mogę ci lampy podwieść i se rozbierzesz :decayed:

Opublikowano

łe... tak to nie... bo się na Twoich nie znam...[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 20:59_________________________________________________http://moto.onet.pl/142999,6366847,2,zdjecie.html#id6366847 :slina:

za 3cie od końca to bym nową B8kę oddał...

[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 23:07_________________________________________________ciekaw jestem czy ostatnie było kiedykolwiek w jakimś tunelu... bo chyba nie bałdzo...

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:polew:
Opublikowano
:disgust:
Opublikowano

:bicz3: znowu na spocie nie byłeś :thumbdown:[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 22:54_________________________________________________to jest dopiero wariat... http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6b7_instalacja_modulu_pamieci_ustawien_fotela_kierowcy_i_lusterek-t122143.0.html;msg1457405#msg1457405

szczęście że ma A4 a nie jakiegoś paska czy golfa...

Opublikowano

:bicz3: znowu na spocie nie byłeś :thumbdown:

nadrobie w kwietniu przyjade na spot i zlot :decayed:

Opublikowano

do roboty... a nie się opierniczasz

Opublikowano

na 16 mam :> fajni maja fajnie :decayed:

Opublikowano

Olsztyn nas dogania...

:mysli:[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 10:28_________________________________________________Dziadek... ku pamięci... odnośnie różnych dzwięków spod maski...

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_moja_pierwsza_niunia_a4_avant_19tdi_130km_sline-t33889.720.html

ja z moim przebiegiem wymieniam w ślepo...

Opublikowano

Olsztyn nas dogania...

:mysli:[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 10:28_________________________________________________Dziadek... ku pamięci... odnośnie różnych dzwięków spod maski...

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_moja_pierwsza_niunia_a4_avant_19tdi_130km_sline-t33889.720.html

ja z moim przebiegiem wymieniam w ślepo...

ooooo ... może to i to było u mnie... jakbys zamawiał coś to daj znać , pewnie się podłączę...

Opublikowano

ja bym nie zamówił? :cool1:

już maila wysłałem z zapytaniem...[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 15:38_________________________________________________ale u Ciebie bym się zastanowił... ja mam prawie 210.000km więc mogę...

poza tym 100% nie daję że łożysko będzie pasować...

Opublikowano

ja bym nie zamówił? :cool1:

już maila wysłałem z zapytaniem...[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 15:38_________________________________________________ale u Ciebie bym się zastanowił... ja mam prawie 210.000km więc mogę...

poza tym 100% nie daję że łożysko będzie pasować...

Nie nie, łożyska nie chce narazie, ale gumki to wymienię bo to samemu można a dużo roboty nie ma...więc jakbyś zamawiał gumki to ja się też piszę na 6 czyli kompecik...