GRazny Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 to weź Adaś... mogę sam odebrać jak zamówisz w skodzie... ale chwilowo choruję PS: te listwy to całkiem znośne w tym ASO... myślałem że powyżej 200zł będzie
adadur Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Osobiście dziś się nie wybiorę ale zadzwonię za jakąś chwilę. Twoja guma akurat tylko w ASO Audi/VW Skoda tego nie ma.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 10:28_________________________________________________Dzwoniłem, moja spinka jest na miejscu, Twoja gumka będzie na piątek. Będę odbierał w piątek i dam znać.
GRazny Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 dzięki Adaś bo ciągle o tym zapominam... postaram się podjechać jak grypkę przeżyję
Buszek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 to jak spocik będzie to Graznemu nic nie mówić jeszcze nas pozaraza Joke miłego kurowania :>
lifter Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 właśnie zdjąłem listwę z drzwi i zgadza się z 8D0 853 959 B 01C - nakładka (pokrycie) - LEWA wiec bedzie wycieczka po listwę ale dopiero po sesji
Patrykbor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Grzesiek słyszałem że nie masz alarmu :gwizdanie: . Chcesz parę złociszy z AC :polew:
GRazny Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Grzesiek słyszałem że nie masz alarmu :gwizdanie: . Chcesz parę złociszy z AC :polew: no a po co mi alarm... jest AC i więcej nie trzeba :>
Patrykbor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ajak zdrówko lepiej . Za mało palisz może
GRazny Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ajak zdrówko lepiej . Za mało palisz może no z paleniem problem bo wychodzić nie mogę a w domu raczej nie palę...została łazienka... ale zdrówko ciut lepiej...
Patrykbor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ajak zdrówko lepiej . Za mało palisz może no z paleniem problem bo wychodzić nie mogę a w domu raczej nie palę...została łazienka... ale zdrówko ciut lepiej... :good: to sie na spocie pojawisz żeby srednia autek poniżej pięciu niespadła
GRazny Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ajak zdrówko lepiej . Za mało palisz może no z paleniem problem bo wychodzić nie mogę a w domu raczej nie palę...została łazienka... ale zdrówko ciut lepiej... :good: to sie na spocie pojawisz żeby srednia autek poniżej pięciu niespadła coś przegapiłem? kiedy spot?
adadur Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jak przyjdą ramki to coś będziemy planować
Patrykbor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 spoko G. będziesz wiedział pierwszy [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 18:00_________________________________________________Panowie doszły do mnie hamulce jak ktoś chce popatrzeć przy wymianie zapraszam w sobotę do mnie do garażu bilety 5 pln
GRazny Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 spoko G. będziesz wiedział pierwszy [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 18:00_________________________________________________Panowie doszły do mnie hamulce jak ktoś chce popatrzeć przy wymianie zapraszam w sobotę do mnie do garażu bilety 5 pln normalnie bym przyjechał ale wyjazd mam...
Patrykbor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 spoko G. będziesz wiedział pierwszy [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 18:00_________________________________________________Panowie doszły do mnie hamulce jak ktoś chce popatrzeć przy wymianie zapraszam w sobotę do mnie do garażu bilety 5 pln normalnie bym przyjechał ale wyjazd mam... A ty zmieniłeś tarcze te co kupiłeś ?
adadur Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 wymianę tarcz z przodu i tyłu mam za sobą ... także chcesz porady dzwoń ... koszt 5 zł . Mam nadzieję że zaopatrzyłeś się w smar miedziany. Jak ci trakcja i ABS zapalą się po wymianie to daj znać. Będziesz zmieniał płyn hamulcowy? Kiedyś w ASO VW płaciłem za to 80-90zł Ja w sobotę muszę poprawić w końcu osadzenie węża na dole chłodnicy bo przez rok zgubił mi ponad litr płynu. No i przyjrzeć się zawieszeniu bo lewy dół zaczyna się odzywać powoli.
GRazny Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 normalnie "włos mi się jeży" jak czytam o tym BLB 2.0 w B7... czym my za parę lat będziemy jeździć? http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_dziwne_szarpanie_przy_2000_obrotow-t44627.30.html;topicseen
adadur Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Cóż trzeba szukać B7 z 2006r. od pewnego numeru nadwozia - przeszło pewne poprawki
Patrykbor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 wymianę tarcz z przodu i tyłu mam za sobą ... także chcesz porady dzwoń ... koszt 5 zł . Mam nadzieję że zaopatrzyłeś się w smar miedziany. Jak ci trakcja i ABS zapalą się po wymianie to daj znać. Będziesz zmieniał płyn hamulcowy? Kiedyś w ASO VW płaciłem za to 80-90zł Ja w sobotę muszę poprawić w końcu osadzenie węża na dole chłodnicy bo przez rok zgubił mi ponad litr płynu. No i przyjrzeć się zawieszeniu bo lewy dół zaczyna się odzywać powoli. jak coś się zapali to się odezwę . I tak muszę od ciebie wziąć manetkę .
Rekomendowane odpowiedzi