adadur Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 czemu się uparłeś na manetkę ... ja myślę że to co innego ja sobotnią robótkę zrobiłem dziś
Patrykbor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 poczekam jak przyjdziesz i sprawdzisz czy faktycznie ona :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Adaś... łap go http://www.a4-klub.pl/smf/elblagwitam-t63964.0.html;topicseen bo nie mam dostępu...
Patrykbor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Adaś... łap go http://www.a4-klub.pl/smf/elblagwitam-t63964.0.html;topicseen bo nie mam dostępu... :polew: :polew: Żeś pojechał po bandzie :oklaski: :oklaski:
adadur Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jeszcze kilka postów i przebijemy spoty Olsztyńskie
adadur Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 no pewnie ... Polska przegrała niestety ... gramy z Danią o 3 m.
kbibi Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Adaś... łap go http://www.a4-klub.pl/smf/elblagwitam-t63964.0.html;topicseen bo nie mam dostępu... i co Adaś złapałeś Go znam tego ziomka - być może podjedzie na najbliższy spocik
Patrykbor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja już po zabiegu wymiany tarcz i klocków :> . Jak zobaczylem swoje stare tarcze to moge osobie powiedzieć ze do mądrych nie należę były w takim stanie że głowa boli . Znajde aparat to pstrykne fotki
GRazny Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jeszcze kilka postów i przebijemy spoty Olsztyńskie kurde Adaś... czytasz w moich myślach bo tak od 2 tygodni śledzę różnica PS: jeszcze chory więc się nie odzywam w sprawie odebrania gumki... już mam dość tej grypy... Ja już po zabiegu wymiany tarcz i klocków :> . Jak zobaczylem swoje stare tarcze to moge osobie powiedzieć ze do mądrych nie należę były w takim stanie że głowa boli . Znajde aparat to pstrykne fotki wrzuć jedną do bagażnika... Krismaciej !!! Jesteś tu??? :>
GRazny Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 tak cichutko a kbibi sobie lampki fundnął... Alvaro zresztą też... :>
Patrykbor Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 właśnie pw puściłem do kibiego żeby się pochwalił
Patrykbor Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Boje się rozebrać tego przekaźnika bo za delikatne paluszki mam wiec na spocie chyba go sam rozbierzesz
GRazny Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Boje się rozebrać tego przekaźnika bo za delikatne paluszki mam wiec na spocie chyba go sam rozbierzesz no tak przy minus 5ciu (otwarte drzwi) to plasticzek będzie się łamał jak zapałka
Buszek Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 nie wieta może gdzie zakupić mogę ten spód od silnika ten taki plastik co chroni od dołu, bo mój mi popękał w kilku miejscach i odpada a nie chce go zgubić
adadur Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Do diesla cięzko nowy zamiennik z wygłuszeniem ale trzeba by poszukać bo pod koniec zeszłego roku gdzieś widziałem że się pojawiły A tak naprawdę polecam poszukać po allegro używek - pasuje również z passata (ja taką kupiłem z paska 2002r. jak już kupisz to nie żałuj i kup wszystkei śrubki i kołki mocujące, po części mogą pomuc elementy z firmy Romix. Daj ogłoszenie w dziele kupię.[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 17:45_________________________________________________ Boje się rozebrać tego przekaźnika bo za delikatne paluszki mam wiec na spocie chyba go sam rozbierzesz Zdejmij tylko tą puszkę a styki "podrap" śrubokrentem i przemyj kontaktem lub czymś innym, nimy nawet WD40 poprawia "styki"
Patrykbor Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Poczekam Adaś i wytłumaczysz gamoniowi co i jak ;( . A miałem się pytać a te ramki to to listonosz piechotą roznosi
Rekomendowane odpowiedzi