Opublikowano 9 Maja 201214 l Śruby już mi nie potrzebne ale dzięki Kupiłem u korkucia za całe 1 zeta za sztukę
Opublikowano 10 Maja 201214 l kto chce naklejkę 3d a4-klub.pl za piwo? ja bym wziął ale do skody nie bardzo będzie pasować dziadek nie zabieraj tych żarówek bo mnie dzisiaj nie będzie
Opublikowano 10 Maja 201214 l dziadek nie zabieraj tych żarówek bo mnie dzisiaj nie będzie a dziś mają być kablowicze i inspekcje byś skasował choć pewnie i tak się nikt nie pojawi oprócz stałej gwardii
Opublikowano 10 Maja 201214 l kurde miałem ją na spocie...i zapomniałem spytać a i wracając ze spota lub nawet na spocie osrał mnie jakiś bocian chyba to takie 4 strzały na masce - masakra to chyba jakieś fatum - ja nie mogę mieć czystego auta
Opublikowano 11 Maja 201214 l mi też co umyję auto to zaraz osrają :facepalm: więc myję ją tylko raz na 2 tygodnie a że malborską cały czas robią wicę i tak po niej nie widać że czysta :decayed::decayed:
Opublikowano 11 Maja 201214 l mi też co umyję auto to zaraz osrają :facepalm:więc myję ją tylko raz na 2 tygodnie a że malborską cały czas robią wicę i tak po niej nie widać że czysta :decayed::decayed: ze srebrnym to jest tak że po umyciu się błyszczy a przed nie a brudu i tak nie widać
Opublikowano 11 Maja 201214 l a no też prawda. dzisiaj się skoda będzie malować :naughty: zobaczysz jaka teraz będzie piękna :banan:
Opublikowano 11 Maja 201214 l a no też prawda.dzisiaj się skoda będzie malować :naughty: zobaczysz jaka teraz będzie piękna :banan: "dzie"?
Opublikowano 11 Maja 201214 l u kolesia co u kalinki kupę lat pracował i do tej pory maluje auta. ale gdzie on to robi to nie wiem. dowiem się jak będę do niego jechał. zaprawek i delikatnego podmalowania chyba nie spierdzieli??
Opublikowano 11 Maja 201214 l troszkę progi z tyłu bo już małe parchy się robią i przedni lewy błotnik z drzwiami. błotnik jest za blisko krawędzi drzwi i jak w zimę piasku nałapał to się te dwa elementy ocierają i zdarło trochę farbki. a szkoda żeby to zaszło rdzą. lepiej to teraz zrobić.
Opublikowano 11 Maja 201214 l Łukasz napisz ile za element cie wyniesie:decayed: myślałem nad dokladkami
Opublikowano 11 Maja 201214 l Jak by Patryk zrezygnował to ja chętny na naklejkę Dobra bierz W tygodniu chyba ugadamy się na adaptacje centrala tylko gadaj ile i czemu tak drogo ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ---------- troszkę progi z tyłu bo już małe parchy się robią i przedni lewy błotnik z drzwiami.błotnik jest za blisko krawędzi drzwi i jak w zimę piasku nałapał to się te dwa elementy ocierają i zdarło trochę farbki. a szkoda żeby to zaszło rdzą. lepiej to teraz zrobić. i załóż isofix do fotelika na przyszłość
Opublikowano 12 Maja 201214 l Pisz kiedy Ci pasuje a kodowanie za darmo, a czemu tak drogo to nie wiem A dziadek napisz w takim razie jakie piwko pijasz