Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l A moze lykaj wrone od Dawida... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l Było na wekeend do mamy wysłać . Moja miała dzisiaj wrócić ale powiedziałem ze de daje rade to wraca jutro taki to pożyje. też bym tak chciał. chociaż na 24h odpocząć psychicznie.
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l dawaj na piwko mała już spi dzisiaj już nie mam weny. popijam sobie właśnie drinka i latam po kanałach. niech żyją wekendy w domu :facepalm: ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- ale dzięki za zaproszenie.
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l Dzisiaj był pierwszy klient . Zajarany że hoho ale jak powiedziałem że auto będę zabierał na pokazy na targach to trochę ochłonął
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l Dzisiaj był pierwszy klient . Zajarany że hoho ale jak powiedziałem że auto będę zabierał na pokazy na targach to trochę ochłonął :polew:
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Pany springi na przod do B5 potrzebuje, bo jedna odmowila posluszenstwa, nie wala sie u kogos ?
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Po pierwsze jest drugie auto, a po drugie pol zwija sprezyny mniej nie oznacza ze auto nie jezdzi ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- No i zawsze mozna twoja wziasc
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Po pierwsze jest drugie auto, a po drugie pol zwija sprezyny mniej nie oznacza ze auto nie jezdzi ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- No i zawsze mozna twoja wziasc Hoody by sie przyczepił Ja juz czekam , Żaneta z dwiema poszła i niby ma od razu wchodzić ...
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Pomysle nad calym autem, dzisiaj zajade kolo 21, uwazaj bo ciezko bron wyciagne dzis
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Ok , tylko ja o tej pozę juz w szlafroku juz . Jadę z zona dzisiaj za Bartkiem a ona ty to Dziadek w deszcz wyjeżdża normalne sie popłakałem ze :decayed:
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Ok , tylko ja o tej pozę juz w szlafroku juz . Jadę z zona dzisiaj za Bartkiem a ona ty to Dziadek w deszcz wyjeżdża normalne sie popłakałem ze :decayed: Ty szyderco , w drodze mnie spotkał deszcz ...
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Haha to dzis zaloz szlaflrok pozniej, to poszydzisz z Dziadka na zywo
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Czułem w moczu że będzie Bartek A on jak auto przetrzepie to wiem że dalej szukam kupca