Nosb Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Jak w temacie Chcialbym dobre foty golych grodzi w angolu i euro Od srodka i silnika Zeby porównac i zorientowac sie w zakresie przerobek angola Dodatkowo ktos sie moze wypowiedziec w temacie co i jak Z gory dzieki
majkel_majki Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Przede wszystkim musisz wyciąć gródź z angola i wspawać europejską. Temat poruszany już kilka razy i generalnie mało kto się w to bawi.
Nosb Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 A czy w poruszanych tematach są foty ? Chce to zobaczyc na wlasne slepia Wyciac grodzie... Wydaje mi sie ze mozna to zrobic w mniej barbazynski sposob ale zeby to ocenic musze zobaczyc Moze i sie nikt nie bawi bo koszta przerobki spore ale inna sprawa jak sie robi samemu W takiej np fronterze nie ma tragedii jesli chodzi o przekladke ( najlepiej by było wyciac grodz i przespawac ale mozna bylo zrobic sporo mniej inwazyjnie )
majkel_majki Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Raczej nikt z dobrego serca nie rozbierze pół swojego auta żeby cyknąc fotki nie zdarzyło mi się też natrafić na jakieś fotostory z przekładki audika. Rzeczywiście ople przekłada się łatwo, bo gródź jest przykręcana. Widziałem też fotki z przekładki transita, tam gródź była zunifikowana i wytłoczenia na otwory technologiczne były z obu stron i wystarczyło wyciąć trochę zbędnej blachy z drugiej. W audi pozostaje raczej cięcie i spawanie albo totalna rzeźba. Spotkałem raz na allegro przełożone audi 100, w którym serwo hamulców zostało... z prawej strony a wycieraczki też wycierały na odwrót.
Patrykbor Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Nie jestem pewien ale jest forum o przekładkach musisz poszukać może tam będą fotki :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Nie kaze nikomu rozbierac Moze po prostu ktos dusponuje Zastanawia sie nad jakims S4 z anglii i dlatego pytam [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 14:34_________________________________________________http://www.angliki.fora.pl/audi,47/ Ale caly czas foty aktualne
staniek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Opis przekładki "paska" (a to praktycznie to samo): http://www.angliki.fora.pl/opisy-przekladek,13/passat-b5-fl-lista-czesci-opis-przekladki-zdjecia,1890-45.html
Nosb Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 No i praktycznie wszystko dla mnie jasne. Nie szukalem o pasku A faktycznie praktycznie to samo Wiec najgorszy problem to sciana grodziowa :/ Cholerka myslalem ze moze sie zrobi jakos nie przespawywujac jej...
staniek Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Wiec najgorszy problem to sciana grodziowa :/ Cholerka myslalem ze moze sie zrobi jakos nie przespawywujac jej... Jak ma byc bzy spawania, to trzeba szukac "esy BySześc" Pozdr
staniek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Hyhy z tym to zazwyczaj ciężko jest niestety (szukaniem many)! Sam mam ten problem Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi