Jump to content
IGNORED

[ALL B5] Potrzebne foty grodzi angol/euro :)

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie :) Chcialbym dobre foty golych grodzi w angolu i euro :) Od srodka i silnika ;) Zeby porównac i zorientowac sie w zakresie przerobek angola ;)

Dodatkowo ktos sie moze wypowiedziec w temacie co i jak ;)

Z gory dzieki :)

Posted

Przede wszystkim musisz wyciąć gródź z angola i wspawać europejską. Temat poruszany już kilka razy i generalnie mało kto się w to bawi.

Posted

A czy w poruszanych tematach są foty ? Chce to zobaczyc na wlasne slepia :P Wyciac grodzie... Wydaje mi sie ze mozna to zrobic w mniej barbazynski sposob ale zeby to ocenic musze zobaczyc ;) Moze i sie nikt nie bawi bo koszta przerobki spore ale inna sprawa jak sie robi samemu ;) W takiej np fronterze nie ma tragedii jesli chodzi o przekladke ( najlepiej by było wyciac grodz i przespawac ale mozna bylo zrobic sporo mniej inwazyjnie ;) )

Posted

Raczej nikt z dobrego serca nie rozbierze pół swojego auta żeby cyknąc fotki :naughty: nie zdarzyło mi się też natrafić na jakieś fotostory z przekładki audika. Rzeczywiście ople przekłada się łatwo, bo gródź jest przykręcana. Widziałem też fotki z przekładki transita, tam gródź była zunifikowana i wytłoczenia na otwory technologiczne były z obu stron i wystarczyło wyciąć trochę zbędnej blachy z drugiej. W audi pozostaje raczej cięcie i spawanie albo totalna rzeźba. Spotkałem raz na allegro przełożone audi 100, w którym serwo hamulców zostało... z prawej strony :sick3: a wycieraczki też wycierały na odwrót.

Posted

Nie jestem pewien ale jest forum o przekładkach musisz poszukać może tam będą fotki :gwizdanie:

Posted

Nie kaze nikomu rozbierac :P Moze po prostu ktos dusponuje ;)

Zastanawia sie nad jakims S4 z anglii i dlatego pytam ;) [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 14:34_________________________________________________http://www.angliki.fora.pl/audi,47/ :)

Ale caly czas foty aktualne ;)

Posted

No i praktycznie wszystko dla mnie jasne. Nie szukalem o pasku :D A faktycznie praktycznie to samo ;) Wiec najgorszy problem to sciana grodziowa :/ Cholerka myslalem ze moze sie zrobi jakos nie przespawywujac jej...

Posted

Wiec najgorszy problem to sciana grodziowa :/ Cholerka myslalem ze moze sie zrobi jakos nie przespawywujac jej...

Jak ma byc bzy spawania, to trzeba szukac "esy BySześc" :)

Pozdr

Posted
:no: trzeba szukac manyyyy :sesese:
Posted

Hyhy z tym to zazwyczaj ciężko jest niestety (szukaniem many)! Sam mam ten problem ;)

Pozdr