adamFox Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 witam panowie... sprowadziłem autko z niemiec i coś mam zrabane z anteną a że nielubię jeździć w ciszy to by sie przydało chociaż posłuchc jakichś płyt cd... mam fabrycznie zamontowaną navigation plus potrzebuje do tego zmieniarkę... ale jaki model??? ... bo słyszałem ze niekażdy typ zmieniarki podejdzie ... na allegro każdy sprzedający mówi ze jego podejdzie ale coś mi sie niechce w to wierzyć doradźcie czy to jest Panasonic DP 9060 czy jakiś inny model??
marcin j Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 kurka adam , jutro sprawdze jaka mam zmieniarke , u mnie siedzi ori navi + i ori zmieniarka. Ps . Gdzie jest Bukowno , bo widze , że ty z małopolskiego tak jak ja ???
tomson1986 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Podlanczam sie pod pytanie , tez mam ten sam problem , potrzebuje zmieniarke ale nie wiem jaka. Chcialbym oryg. Audi bo jest mniejsza gabarytowo niz blaupunkt i alpine. Pozdrawiam
major Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 witam podobny problem tylko ja juz kupiłem oryg zmieniarke audi i oryg kabel mini iso 12pin i po podłaczeniu navi plus jej niewidzi, zmieniarka swieci, bierze CD ale niedaje sygnału do navi, tak ze albo wina kabla albo zmieniarki,wydaje mi sie ze pod navi niepodejdzie zmieniarka z szeroka wtyczka 12 pin, potrzebna jest zmieniarka ze starszych modeli audi, a wiesz szukamy dalej!!
Jacek.W Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Mam podobny problem pod Navigation Plus podpinam zmienarke 6CD Panasonic i zmieniarka świeci bierze płyte ale na nawi pisze brak zmieniarki. Kabel zrobiłem zgodnie z schematami i lipa. Vag nie pomógł. Ta zmieniarka chyba nie pójdzie pod Nawi PLUS
norbi3000 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 polecam emulator zmieniarki zamiast or zmieniarki wspaniala rzecz szukac na forum wiecej info
Jacek.W Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 polecam emulator zmieniarki zamiast or zmieniarki wspaniala rzecz szukac na forum wiecej info To że emulator to wspaniała rzecz to wiem i jakiego info mamy szukać ?
norbi3000 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 http://www.allegro.pl/item633971929_xcarlink_zmieniarka_sd_usb_mazda_warszawa_sklep.html chocby tu, ja mam wlasnie takie cos u siebie, zreszta kilka osob z tarnowa to posiada
Jacek.W Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 http://www.allegro.pl/item633971929_xcarlink_zmieniarka_sd_usb_mazda_warszawa_sklep.html chocby tu, ja mam wlasnie takie cos u siebie, zreszta kilka osob z tarnowa to posiada kiedys były tańsze
norbi3000 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 http://emide.pl/ ja to kupilem u tego gosica zadzwon i spytaj po ile u niego
lama Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Panowie nie ma zmieniarki audi te orglinalne w z AUDI to są firmy blaupunkt albo becker albo panasonic, jest tylko znaczek na zewnątrz audi ja mam ori blaupunkta do navi plus. posukajcei na allegro zmieniarki audi i juz
norbi3000 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 wedlug mnie nie oplaca sie kupowac ori zmieniarki tak jak piszesz balupunkta czy panasonica lepiej kupic emulator bo jest bardziej praktyczniejszy
aju Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 też tak sądze, poza tym zmieniarka prędzej czy później zacznie skakać na dziurach, laser się zabrudzi... no i trzeba chodzić do bagażnika :gwizdanie: a tak emulator do schowka i
major Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 własnie zamówiłem xcar-link czekam az dojdzie do spain, zobaczymy jak to h*ja z navi plus
norbi3000 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 chodzi jak zwykla zmieniarka, ja mam navi plus i wciaskam cd i wlacza sie emulator, pamietaj zeby w pendrivie muzyke wrzucac do folderow cd1 cd2 az do cd6, bo jak nei zrobisz folderow to ci nie bedzie hulac
Rekomendowane odpowiedzi