yaro102 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam. Jestem nowym posiadaczem audi A4B8. Mam problem z roletą bagażnika dwa bolce z prawej strony rolety ( tam gdzie jest odblokowanie) tak jakby nie wysuwają nie do końca i nie trzymają rolety przez co roleta potrafi wyskoczyć. Ktoś przerabiał już ten temat? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas654 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 W dniu 27.10.2019 o 09:27, yaro102 napisał: Witam. Jestem nowym posiadaczem audi A4B8. Mam problem z roletą bagażnika dwa bolce z prawej strony rolety ( tam gdzie jest odblokowanie) tak jakby nie wysuwają nie do końca i nie trzymają rolety przez co roleta potrafi wyskoczyć. Ktoś przerabiał już ten temat? pozdrawiam Mam to samo, prawdopodobnie sprężyna pękła, a jak patrzyłem to roleta jest nitowana i nie idzie tego za bardzo rozebrać. U siebie mam grubo taśmy z jednej strony naklejone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymczoook Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Ten sam problem. Kupiłem inną i póki co jest ok. Raczej nie ma sensu bawić się w rozwiercanie szczególnie że roleta to nie jest jakiś wielki koszt zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi