Jump to content
IGNORED

[ALL] Problem ze zmieniarką-ERR3 na Concerto

Recommended Posts

Posted

Otóż mam taki problem ze zmieniarką, a nie znalazłem odpowiedzi na forum. Otóż mam oryginalną zmieniarkę podłączoną do radia Audi Concerto (tego kaseciaka). I wszystko jest dobrze dopóki słucham CD1, a jak chce zmienić płytkę to wyświetla mi błąd ERR3 i przełącza na radio. Czy ktoś może wie jak usunąc tę usterkę ?

Posted

Otóż mam taki problem ze zmieniarką, a nie znalazłem odpowiedzi na forum. Otóż mam oryginalną zmieniarkę podłączoną do radia Audi Concerto (tego kaseciaka). I wszystko jest dobrze dopóki słucham CD1, a jak chce zmienić płytkę to wyświetla mi błąd ERR3 i przełącza na radio. Czy ktoś może wie jak usunąc tę usterkę ?

U mnie były często errory na poszczególnych płytach. Ponowne właczenia radia pomagało. U ciebie gra tylko pierwsza płyta a kolejne niechcą tak?? Jeśli zmienisz te płyty na inne to też jest error?

Posted

Dziwna sprawa :mysli: U mnie było podobnie ale po resecie zawsze działało :gwizdanie: Niewiem zabardzo jak jest tam skonstruowany mechanizm laseru ale moze on poprostu jest zblokowany i odtwarza tylko na wysoksci CD1. Może przydałoby ci sie jakos przeczyscic zmieniarke, o ile pamietam był chyba nawet wątek czyszczenia laseru w zmieniarce :mysli:

Posted

Dosyc dlugo stala w garazu zapomniana, wiec moze rzeczywiscie zakurzona, ale dziwne jest to, ze doskonale czyta jedna plyte, a reszty nie.. Sprobuje wyczyscic, ale jakby ktos mial inny pomysl, to chetnie wyslucham..

Posted

Problem pojawił się u mnie, mało z niej korzystam...

Jakieś rozwiązanie?