jakubek198 Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam, Mam problem z fotelem kierowcy w audi s4 b8. Mianowicie chodzi mi o ustawianie oparcia. Wcześniej chodziło tak jak książka pisze, a od tygodnia coś się zepsuło i działa na raty, to znaczy ustawienie oparcia ustawia mi się po centymetrze, Nie da się przeprowadzić programowania, po rozpoczęciu zatrzymuję się po chwili. Po podaniu prądu bezpośrednia do silników wszystko działa jak należy. Pytanie czy jest możliwość naprawy samego sterownika, ewentualnie jak są numery sterowników, ja mam numer 8K0959760D a czy będzie pasowało z inną literką np. E Pozdrawiam
MarcinOslo Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Sa jakies bledy ? Nastawy podstawowe przechodzi ?
jakubek198 Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 Nie przechodzi. Ustawiając położenie startowe i trzymając przycisk, to fotel zaczyna robić kalibrację ale zatrzymuje się po chwili i nie reaguje nic dalej
jakubek198 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Opublikowano 2 Września 2020 Ma ktoś jakiś pomysł ?? Czy wymiana sterownika na taki (tylko z inną literą są na alledrogo z E) będzie chodziła pamięć i ustawianie fotela ? Ewentualne czy macie jakiegoś magika który naprawia sterowniki elektryczne?? Pozdrawiam
jakubek198 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Problem dalej nie rozwiązany, a identycznego sterownika nie mogę znaleźć. Pytanie czy może być ten z inną litera na końcu: 8T0959760E Wiem, że to od A5 ale chodzi tylko o ostatnia literę
Rekomendowane odpowiedzi