jareczek10r10 Opublikowano 12 Listopada 2019 Opublikowano 12 Listopada 2019 Witam, koledzy proszę o analizę bo brak mi już pomysłów. Silnik stracił moc, jak przyspieszam to zaczyna nim szarpać a na biegu jałowym trzęsie sinikiem. Dzieje się to zarówno na benzynie jak i na gazie. Do tej pory wymieniłem: przepływomierz na oginalny BOSCH, DV , N75, pompe paliwa, filtr paliwa, świece wymienione, cewki podmieniane z drugiego samochodu. Wyczyściłem przepustnice+adaptacja, dwa razy sprawdzałem szczelność dolotu. Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM
Łukasz13 Opublikowano 12 Listopada 2019 Opublikowano 12 Listopada 2019 Auto jest po jakimś programie, po logach wygląda jakby był jakiś problem z ciśnieniem paliwa, sprawdzałeś ciśnienie na listwie? Zrób logi na jałowym 002+033, 003+032
jareczek10r10 Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Opublikowano 12 Listopada 2019 Jak sprawdzić ciśnienie?
przem8 Opublikowano 13 Listopada 2019 Opublikowano 13 Listopada 2019 Manometr wpinasz w listwe i jazda.
Rekomendowane odpowiedzi