arminmal Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Witam, Mam pytanie do osób co miały przerabiane lampy tylne z B8 z USA na EU. Czy firma, która wam robiła tą przeróbkę rozklejała klosz czy przecinała obudowę, aby dostać się do LED'ów? Dzięki
the2bros Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Hejka , rozcina obudowe . A czemu pytasz jaka jest roznica ?
arminmal Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Pytam bo zastanawiałem się czy w ogóle możliwe jest rozklejenie lampy, gdyż wolałbym takie mnie inwazyjne rozwiązanie. Jednak z tego co znalazłem to one nie są klejone, tylko zgrzewane tzw ultrasonic welding także rozklejenie to takie ryzyko bo to naprawdę nie jest rozklejenie tylko rozerwanie spawu. A w którym miejscu jest to rozcinane? Gdzieś czytałem, że tak ogólnie, nie konkretnie pod audi, to rozcinają przy kloszu. Jak patrzyłem to zaraz przy kloszu jest wiele profili tego plastiku, tyle tych dziwnych zagłębień i uskoków i na dodatek jest wiele tabsów i zaczepów pod mocowanie. Czy oni przez te zaczepy i profile tną? Edytowane 1 Grudnia 2019 przez arminmal
Rekomendowane odpowiedzi