ernix Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Witam panowie mam takie pytanie czy wiecie co to jest i do czego służy nie kiedy wydaje dziwne cykanie lokalizacja tego ustrojstwa jest koło przepływomierza i filtra powietrza
ernix Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) 5 minut temu, przem8 napisał: Zaworek n80 od układu evap, ma cykać. Dzięki za info a jego objaw uszkodzenia jak się ujawnia? Bo nie zawsze cyka a na gazie wcale ? i gdzie to mogę kupić ? Edytowane 2 Grudnia 2019 przez ernix
przem8 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Powinno wyrzucić błąd. Na vagu w którejś grupie się sprawdza jego % otwarcia czy coś takiego. Musisz przeklikać grupy to znajdziesz, bo nie pamiętam już. Ja na siłę bym go nie wymieniał, raczej rzadko się to psuje. Wydaje mi się, że w testach wyjść też można go sprawdzić. 1
ernix Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Jedno pytanie czy według tych wykresów przepustnica i maf dobrze działają?
pawelosinski83 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Pokazują jedynie, że MAF jakoś mierzy masę powietrza a czujnik przepustnicy pokazuje, że się otwiera... bez obciążenia i obrotów nie nie mówi to nic
Rekomendowane odpowiedzi