Raider111 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam, posiadam A4 B8 Sedan z 2015 roku z zewnętrznym pakietem S-Line i szukam dyfuzora właśnie pod zderzak S-line. Myślałem nad stylem RS4 LINK ale nie wiem czy pasuje pod sline zderzak... Ktoś przerabiał ten temat? Proszę o jakieś informacje albo chociaż jakieś numery katalogowe OEM dyfuzorów po 4 kominy i jeśli ktoś miałby jakiś fajny dyfuzor na 4 końcówki to chętnie kupię Przesyłam fotkę tyłu auta jak wygląda profilowanie zderzaka.
Hugo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tutaj masz numery ORI dokładek Audi A4/S4/Avant/qu. (2013 - 2015) - poszycie zderzaka. > VAG ETKA Online > Nemiga.com NEMIGAPARTS.COM Katalogi części samochodowe. Auto części zamienne VAG ETKA Online. Audi. Audi A4/S4/Avant/qu.. (2013 - 2015). poszycie zderzaka.. 1
Raider111 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 4 godziny temu, Hugo napisał: Tutaj masz numery ORI dokładek Audi A4/S4/Avant/qu. (2013 - 2015) - poszycie zderzaka. > VAG ETKA Online > Nemiga.com NEMIGAPARTS.COM Katalogi części samochodowe. Auto części zamienne VAG ETKA Online. Audi. Audi... Dzięki! A jeżeli chodzi o dyfuzor z S4 B8 czy to sedan czy kombi podejdzie do a4 ? Mowa ciagle o zderzaku sline bo bez to dyfuzorów jest tysiące
l2k2 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 12 godzin temu, Raider111 napisał: Dzięki! A jeżeli chodzi o dyfuzor z S4 B8 czy to sedan czy kombi podejdzie do a4 ? Mowa ciagle o zderzaku sline bo bez to dyfuzorów jest tysiące Dyfuzor w sedanie i avancie jest ten sam, więc tu bez różnicy. Do dyfuzora z S4 musi być tylko Sline skorupa zderzaka, ale taki masz więc wszystko będzie pasowało.
Rekomendowane odpowiedzi