Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Dokładka zderzaka/splitter od Cupry R - ciekawie wygląda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do DTMu jest całkiem inny splitter więc nie porównuj go do tego od Cupry, 300 baksów to jak za darmo jak masz zderzak DTM :polew:

Opublikowano

no mam DTM zderzak... a co taki rarytas?? mi się tam nie widzi :polew:

Opublikowano

Na B7 Wygląda Kozak Ale tylko Carbonowa....Poluje na taką ale cena jak na razie 300$ ;( no ale efket :slina: Dobrze że Posiadam zderzak DTM :D

10691643.jpg

33331467.jpg

52765931.jpg

ale to nie jest dokładka od Cupry R, tylko jakaś dedykowana, ta od Cupry, ma taki dyfuzorek na środku :evil:

Opublikowano

Zapomniales dodac, ze wyglada to jak kupa :kox:

to że masz jakiś skrzywiony gust to już nie mój problem :decayed:

Opublikowano

Flyer ja także nie zgadzam się z tym, że to kupa :) miałem w B7 i była :kox::slina: szczególnie jak auto jest na glebie wygląda :kox:

Opublikowano

Flyer ja także nie zgadzam się z tym, że to kupa :) miałem w B7 i była :kox::slina: szczególnie jak auto jest na glebie wygląda :kox:

Vario ale Flayer mówił o B5 :gwizdanie:, mi i tak się podoba, nabardziej na serii :evil:

Opublikowano

w B7 jest ok, ale w B5 i jeszcze ze zderzakiem od Esy to faktycznie kupka :decayed:

Opublikowano

w B7 jest ok, ale w B5 i jeszcze ze zderzakiem od Esy to faktycznie kupka :decayed:

następny powiedział co wiedział :wallbash:

:decayed:

zobaczycie sobie jak wygląda na kozacko uglebionej b5 ze zderzakiem z eSy to zmienicie zdanie :kox::tongue4:

Opublikowano

Na forach z USA widziałem B5tki z tym splitterem i nie wyglądały kupowato, fakt, że były ostro wyrezane w całości, może do standardowej 1,6 to nie przypasi

Opublikowano

fakt, że były ostro wyrezane w całości

a moja jaka jest? :cool1:

Opublikowano

Na forach z USA widziałem B5tki z tym splitterem i nie wyglądały kupowato, fakt, że były ostro wyrezane w całości, może do standardowej 1,6 to nie przypasi

Vario mi się ta dokładka widzi :kox:

043copyvi.jpg

Opublikowano

;( :sick3:

Opublikowano

nie na poliftowym zderzaku :thumbdown:

Opublikowano

jak się uda to na wakacje i tak u mnie zawita :evil:, mówcie co chcecie mi się podoba :gwizdanie:

Opublikowano

jak się uda to na wakacje i tak u mnie zawita :evil:, mówcie co chcecie mi się podoba :gwizdanie:

zrobisz zdrową glebę to może to będzie wyglądać :gwizdanie:

Dawids już swoją zamontował? :cool1:

Opublikowano

tak nisko jak twoja to napewno nie będzie :gwizdanie:, -50, może coś więcej, chcę zrobić tak żeby mi się przód z tyłem wyrównał :cool1: , bo narazie tył mam niżej :kwasny:

Opublikowano

powiem tak samo jak slepy Mnie sie podoba i bede montowal do siebie :) i zgodze sie z somesem na dobrze zglebionej wyglada ladnie :)

Opublikowano

ta dokladka jest fest dobra ja czekam az ja Dawid zamontuje i to zlukam hehehe :D az sie przeda na podworko do niego ja zoabczyc :D

Opublikowano

Dawids miał to montować już tydzień temu i cisza w temacie :cool1:

Opublikowano

Tak, mowilem o splitterze w B5. Spojrzcie jak to wyglada u aw69 - dramat.

Zderzak od eSy ma wyprofilowany dol, w B6 s-line i B7 zderzaki sa "zadziorne", maja pletwe, wiec splitter pasuje idealnie.