seba132 Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Witam tak jak w temacie dzisiaj wsadzam kluczyk do stacyjki i nic dopiero po paru probach po docisnieciu zapalił. Teraz pali tylko musze dociskac mocno kluczyk, czy wymiana kostki to naprawi?
Gość Tomek Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Pomoze na pewno. To sie dosc czesto zdarza To chyba bolaczka wszystkich Audi, VW i Skodzian. Mialem taki sam problem. W koncu wogole nie chcial zapalic i musialem zapalac na zyletke [ Komentarz dodany przez: bratpit: 24-03-2007, 19:15 ] Jak się gdzieś wchodzi to sie puka jak sie już wejdzie to sie mówi Dzień Dobry a do tego jest tu taki dział jak NEWBIE
Gość spedyt Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Tomek mógłbyś się przywitać w odpowiednim dziale. SEBA132 czy świeci się Ciebi kontrolka od omobilisera? Jeżeli tak to problem i naprawa jest opisana w dziale Warsztat
seba132 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Opublikowano 24 Marca 2007 Tomek mógłbyś się przywitać w odpowiednim dziale.SEBA132 czy świeci się Ciebi kontrolka od omobilisera? Jeżeli tak to problem i naprawa jest opisana w dziale Warsztat Własnie gasnie mi zaraz po3 sek jak przekrence słysze ze cyknie przekaznik ale nie zapali ,dopiero po ponownym przekreceniu i mocnego docisniecia zapala [ Dodano: 26-03-2007, 19:57 ] rozebrałem kostka peknieta dzieki za info koszt naprawy 40 zeta
erniorzegow Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 witam Ja mam podobny problem , wie ktoś może gdzie znajdę coś o wymianie kostki w b6 bo szukałem ale tylko do b5 znalazłem.
Rekomendowane odpowiedzi