Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black A4 B8 s-line B&O 19” POMPEI ścięta kiera Lift 2.0 163KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, BLENDEK napisał:

Ale kłótnia... nie ma 3x sline w ogóle na świecie w żadnej Audi. Jest Sline zewnętrzny i wewnętrzny. Handlarze stosują określenie 3x S-line nazywając zawieszenie 1bv jako "trzeci sline".

Ty masz 1x S-line tylko zewnętrzny, w środku masz zwyklaka skonfigurowanego prawie pod Sline żeby było taniej przy kupnie nowego, ale nie jest to oficjalnie Sline. Można to poznać po braku napisu Sline na kierze i fotelach oraz po tym że nie masz pikowanej skóry na kierze i gałce do zmiany biegów... no i fotele nie mają wzorka w kropki jeszcze bodajże.

edit: no i jeszcze brakuje białych nici, które są w sline wewn :decayed:

Co komentarz to lepsze historie wychodzą :lol:

Białe nicie w sline? Można było zamówić z czarnymi.

Fotele z kropkami? Ten szary materiał bodajże  Speed tez wychodził z nadrukiem sline, pełna skóra, ta w "kropki" i też alcantara była z nadrukiem chociaż rzadko to występowało. 

To nie jest epoka b6/b7 tam sline był praktycznie zawsze w takiej samej konfiguracji. Tutaj juz można sobie zrobić co sie chcę. Tak tak ,nawet w rs4 czy rs6 c7 była standard kierownica okrągła nie ścięta, podsufitki również jasne. 

Chyba czym więcej napisów sline tym lepiej? Szkoda ze w piątek z błotnikow wywalilem:( kierownica tez już nie ma :( eh 

Opublikowano
  • Autor
36 minut temu, BLENDEK napisał:

Ale kłótnia... nie ma 3x sline w ogóle na świecie w żadnej Audi. Jest Sline zewnętrzny i wewnętrzny. Handlarze stosują określenie 3x S-line nazywając zawieszenie 1bv jako "trzeci sline".

Ty masz 1x S-line tylko zewnętrzny, w środku masz zwyklaka skonfigurowanego prawie pod Sline żeby było taniej przy kupnie nowego, ale nie jest to oficjalnie Sline. Można to poznać po braku napisu Sline na kierze i fotelach oraz po tym że nie masz pikowanej skóry na kierze i gałce do zmiany biegów... no i fotele nie mają wzorka w kropki jeszcze bodajże.

edit: no i jeszcze brakuje białych nici, które są w sline wewn :decayed:

No i mozna sensownie napisac? :D mozna :D ale chyba jeszcze z 2 sliny dodam żeby gul skakał :D a widzisz - myslalem ze np czarny sufit nie jest opcją i wystepuje tylko w sline i wyzej ? dzieki za info :D

Opublikowano
  • Autor
27 minut temu, MaciekPL napisał:

Co komentarz to lepsze historie wychodzą :lol:

Białe nicie w sline? Można było zamówić z czarnymi.

Fotele z kropkami? Ten szary materiał bodajże  Speed tez wychodził z nadrukiem sline, pełna skóra, ta w "kropki" i też alcantara była z nadrukiem chociaż rzadko to występowało. 

To nie jest epoka b6/b7 tam sline był praktycznie zawsze w takiej samej konfiguracji. Tutaj juz można sobie zrobić co sie chcę. Tak tak ,nawet w rs4 czy rs6 c7 była standard kierownica okrągła nie ścięta, podsufitki również jasne. 

Chyba czym więcej napisów sline tym lepiej? Szkoda ze w piątek z błotnikow wywalilem:( kierownica tez już nie ma :( eh 

Materiał to akurat alcantara ale bez wytłoczeń s-line. Wewnatrz tylko na progach jest logo ale nie wiem czy to bylo w pakiecie wew czy zew. Zresztą - jak dla mnie konfiguracja jest taka jakiej szukalem :D ale chociaz fajnie sie czyta jak ludzie to przeżywają :D wróce z gór to wrzuce wiecej fot bo poki co audi zasypana na parkingu :D pjona- lece na stok?

Edytowane przez lizik

Opublikowano
26 minut temu, lizik napisał:

Materiał to akurat alcantara ale bez wytłoczeń s-line. Wewnatrz tylko na progach jest logo ale nie wiem czy to bylo w pakiecie wew czy zew. Zresztą - jak dla mnie konfiguracja jest taka jakiej szukalem :D ale chociaz fajnie sie czyta jak ludzie to przeżywają :D wróce z gór to wrzuce wiecej fot bo poki co audi zasypana na parkingu :D pjona- lece na stok?

Na progach i blotnikach to z zewnętrznego pakietu. O to chodzi ma sie Tobie podobać i odpowiadać wszystko. To Ty tym jeździsz a nie my. Wystawiając auto na forum trzeba liczyć sie właśnie z takimi akcjami, ktoś zawsze cos poprawi jak widzi błędy itd. Osobiście gdybym mial konfigurować audi to wolałbym cos więcej wrzucić w wyposażenie jak nadruki sline. 

Opublikowano

Tez mam prawie S-line a pare rzeczy sam wrzuciłem, chyba to nazwę 0,5 s-line bo tylko brakuje listw na progach i wytłoczenia na fotelach. Pierwszy wlasiciel miał gest i kupił czarny sufit i alkantarę :) 

Bardzo ładna fura życzę dużo km bez problemów i fajnych modów :)

246DB314-2134-4934-83EC-B62F06400281.jpeg

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, RaV22K napisał:

Tez mam prawie S-line a pare rzeczy sam wrzuciłem, chyba to nazwę 0,5 s-line bo tylko brakuje listw na progach i wytłoczenia na fotelach. Pierwszy wlasiciel miał gest i kupił czarny sufit i alkantarę :) 

Bardzo ładna fura życzę dużo km bez problemów i fajnych modów :)

246DB314-2134-4934-83EC-B62F06400281.jpeg

Wrzucałeś ledy wewnatrz czy taka fota tylko?

Opublikowano

Wrzuciłem Led ale nie polecam moich bo sie zrobiła dyskoteka po paru miesiącach wiec muszę wymienić.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, RaV22K napisał:

Wrzuciłem Led ale nie polecam moich bo sie zrobiła dyskoteka po paru miesiącach wiec muszę wymienić.

To zamów od tomnika - ja wrzucałem cały środek do małysza i 0 problemów, tylko teraz jedynie wzial bym kolor bardziej w okolice 4500k niż 6000k które miałem bo bylo za jasno :D

Opublikowano

Już nie ma 6000k. Możesz zamówić 5000k ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, Norbas napisał:

Już nie ma 6000k. Możesz zamówić 5000k ;) 

Ja zamawialem tydzień temu były do wyboru 4500k i 5500k.

Opublikowano
2 godziny temu, instruktor83 napisał:

O moze faktycznie 5500k bylo. Musialbym sprawdzic maila :P 

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, instruktor83 napisał:

Jakie wybrałeś? Masz może jakies zdjęcie jak to wieczorem wygląda przy Tw odcieniu?

Opublikowano
2 godziny temu, lizik napisał:

Jakie wybrałeś? Masz może jakies zdjęcie jak to wieczorem wygląda przy Tw odcieniu?

Ja wybrałem 4500k , jeszcze nie zdążyłem założyć,  jak tylko założę, może na weekend to wrzucę fotki na mój profil

Opublikowano
  • Autor

Co myślicie odnośnie czarnej ramki, zeby ją założyć trzeba zrzucać zdarzak?

Macie jakies sprawdzone zamienniki czy nie warto?

E64A5E5A-8DA9-4DEF-802A-425334928563.jpeg

Opublikowano

Trzeba jest przykręcana od środka z grillem chyba że prysniesz plasti dip  to można pomalować z zewnatrz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzień bez deszczu! :banan: trochę fotek jak wygląda umyta!

IMG_9895.jpeg

IMG_9896.jpeg

IMG_9897.jpeg

IMG_9901.jpeg

IMG_9906.jpegIMG_9904.jpeg

Edytowane przez lizik

Opublikowano

Faktycznie pasowało by ten chrom  dać w czarny. Nie myślałeś nad folia do lamp na tył ? Ja mam delikatnie u siebie przyciemnione fajnie by się tu komponowało. 

Opublikowano
  • Autor

Grill pojdzie w czarny tylko mysle nad sposobem. Jaka folie dawales na lampy? Musialbym zrobic test jakis :)

Opublikowano
23 godziny temu, lizik napisał:

Grill pojdzie w czarny tylko mysle nad sposobem. Jaka folie dawales na lampy? Musialbym zrobic test jakis :)

Nie pamiętam jakaś czarna jasna. Wazne by kleić na mokro przynajmniej ja tak robię.