PlayRoll Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Witam Poprzedni właściciel dołożył do radia concert 2 emulator zmieniaerki xcarlink z modułem bluetooth. Muzyka z usb jest idealna, problemem pojawia się przy bluetooth ponieważ gra to ciszej i bez niskich tonów. Ktoś się może orientuje czy można coś z tym zrobić czy trzeba z tym żyć Z góry dziękuję za pomoc.
pila24 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 W dniu 25.12.2019 o 00:53, PlayRoll napisał: Witam Poprzedni właściciel dołożył do radia concert 2 emulator zmieniaerki xcarlink z modułem bluetooth. Muzyka z usb jest idealna, problemem pojawia się przy bluetooth ponieważ gra to ciszej i bez niskich tonów. Ktoś się może orientuje czy można coś z tym zrobić czy trzeba z tym żyć Z góry dziękuję za pomoc. Przez bt idzie dźwięk zależny od urządzenia które emituje ten dźwięk. W ustawieniu korektora telefonu możesz zmienić barwę oraz podbić głośność.
PlayRoll Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Niestety korekcja parametrów dźwięku w tel. tego problemu nie rozwiązuje. Zainstalowałem nawet eqalizer i spróbowałem użyć innego telefonu problem jest również z drugim telefonem.
pila24 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 U mnie ustawienia na telefonie mają duży wpływ na dźwięk,tylko ze ja mam jakiś zwykły moduł bt podłączony pod aux. Ale jakość dźwięku jest dobra i niski poziom szumów.
Rekomendowane odpowiedzi