Robcio221089 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 witam, mam problem z autem, mianowicie silnik na postoju (na wolnych obrotach) obrotach nie pracuje równo. stale obroty wahają miedzy 660 a 720 obr/min. *(różnica 50). nie ma znaczenia czy silnik jest rozgrzany czy też zimny. dzieje sie tak samo na każdym przełożeniu skrzyni (P,D,R,N) jedyny błąd na VCDS to, że słaba wydajność katalizatora. sondy pracują poprawnie. skyrznia automatyczna. swiece nowe. jesteście w stanie coś podpowiedzieć ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanikkosmita Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 sprawdź przepływomierz, spróbuj go odłączyć i zobacz jak wtedy pracuje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Ja mam to samo. Po odłączeniu przepływomierza sytuacja jest bez zmian. Może czyszczenie i adaptacja przepustnicy? Albo jest jakiś czujnik obrotów??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi