Aropro Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Witam moze ktos mi pomoze bo nie wiem jak mam uaktywnic navigacje i Bluetooth. Ci trzeba zrobic. Cxy nowego softa wgrac czy da to inaczej obejsc. Dzieki oozdfawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 A jakie to auto ? jaka wersja RADIA ? CZYTNIKA czy co tam jest Fotki mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aropro Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Audi a4 b9 2017 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Jednostka Delphi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariuszpos Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Witam,mam podobny problem,wywaliło mi navi i Bluetooth,gdzie szukać przyczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 17 minut temu, Dariuszpos napisał: Witam,mam podobny problem,wywaliło mi navi i Bluetooth,gdzie szukać przyczyny? Musisz sczytać błędy ze sterowników. To podstawa diagnozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariuszpos Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 W dniu 20.02.2022 o 18:23, Muskel1 napisał: Musisz sczytać błędy ze sterowników. To podstawa diagnozy. A jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Podłączyć pod program diagnostyczna i sczytać wszystkie błędy, które są w nich zapisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Utracily sie kody fec delphi tak ma mozna naprawic ale nie zdalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal9200 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Problemy jak najbardziej do rozwiązania. Jak coś to mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi