kamilluzzo Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Witam! mam taki problem..gdy zwiększam obroty to strasznie kopci, przy starcie obroty są poniżej wartości 1000 ob/min, czasem traci moc w trakcie jazdy. Jak myślicie czym to może być spowodowane ?? PZDR!
GRazny Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 logi wiele by pomogły... ale jak kopci to niezbyt świadczy o turbince...
kamilluzzo Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 zatkane wtryski czy to moze byc przyczyna?
Reggi Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Zrobić logi .. Turbawke sprawdzić, wtryski.
_Solar_ Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 dziure masz na jakims przewodzie dolotowym...posadz kogos za sterami niech wdepnie w gaz a Ty sprawdz czy rury od turbo robią sie twarde - wszedzie dokladnie posprawdzaj...miałem podobny przypadek,pekła mi rurka strasznie dymił i nie miał mocy - byc może ze masz podobny przypadek co ja kiedys miałem.
quadysz Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 a na jaki kolor kopci? bialy, czarny, niebieski?
_Solar_ Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 jak kopci na czarno to obstawiam że masz nieszczelnośc w dolocie
Rekomendowane odpowiedzi