greg53 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam. Nowe Audi A4 B9. Po zarejestrowaniu i weryfikacji głównego użytkownika + aplikacja na Android wszystko działało OK do dzisiaj. Otrzymywałem dane o statusie auta oraz dane o lokalizacji. Dzisiaj po zalogowaniu do My Audi, wystąpiły błędy - "Niemożliwe odczytanie statusu auta", oraz "Ustalenie lokalizacji auta niemożliwe". Dodatkowo wyskoczyła informacja w aplikacji MyAudi: "Skontaktuj się z partnerem Audi zapisanym w MyAudi aby ustawił cię jako właściciela ....." Również logowanie w samochodzie z poziomu MMI do MyAudi nie powiodło się. Nic nie grzebałem, nic nie przestawiałem... po prostu zepsuło się. Ktoś miał podobne sytuacje. Proszę o pomoc ......
greg53 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dodam jeszcze, że wygląda to tak jakby wyrzuciło głównego użytkownika samochodu z serwera MyAudi ....
DarekS4 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Opublikowano 20 Stycznia 2020 W dniu 10.01.2020 o 20:43, vvalery napisał: No bo mają problem z serwerami. I to podobno nie mały.
Rekomendowane odpowiedzi