Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 1.8T | Bex | Avant | Quattro | Sprzedane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Najwyższa pora przedstawić swoje autko, a jest nim Audi A4 B6 1.8T 220KM/330NM, Avant, Quattro, wyprodukowane w 2004r :) 
Wcześniej posiadałem kilka innych samochodów, ostatnim było Audi A4 B6 1.9TDI 131KM w sedanie i bez Quattro-było ze mną cztery lata, bardzo miło wspominam ten czas, ale pokonywanie na co dzień krótkich odcinków jak i ciekawość poznania napędu Quattro zdecydowało o zmianie Audi na Audi :D
Po ponad półrocznym szukaniu takiego „rodzynka” pojawiło się, kolega 
Jerry.ok  postanowił sprzedać swoje Audi, skontaktowałem się z Nim i zarezerwowałem Audi na kilka dni. Jako, że Audi było w sąsiedniej miejscowości Jasła, nikt inny nie mógł mi go sprawdzić, jak sam Gregor10 , który zresztą sprawdzał poprzednie moje Audi przed kupnem. Autko okazało się być w bardzo dobrej kondycji. Kilka lat wcześniej Grzegorz miał już to auto w swoich rękach by podnieść moc.
Następnego dnia po oględzinach stałem się właścicielem Audi ;)
Za około miesiąc minie rok odkąd go mam, lecz do tej pory wsiadając za kierownicę, na twarzy pojawia się banan :D

Kilka ciekawszych rzeczy z wyposażenia:
- quattro,
- zawieszenie 1BV,
- kod lakieru LZ9W,
- koła 18 i 16",
- radio 2din,
- wewnętrzny pakiet światło (led),
- bi-xenon,
- fotele pół-skóra,
- webasto.

Poprzednie Audi:
20180415_081211.jpg

Aktualne:
1 rozmycie.png

2 rozmycie.jpg

3.jpg

Zimowy pakiet:
4.jpg

5.jpg

Wnętrze:
6.jpg

IMG_1634.jpg.0b8e018fdf52decd67701234424ad4bf.jpg

7.jpg

I wykresik:
wykres.png

Edytowane przez Wojtek16

Opublikowano

Gratulacje.

Świetny czarnuszek!

I już po sofcie u Gregor10.

Frajdy z jazdy ?

Niech bezawaryjnie służy !

Opublikowano

Heh to znaczy że nie tylko ja mam świra i B6 zmieniłem na B6 :grin: Gratki autka widać że fajna zadbana sztuka Ci się trafiła. Pakuj zewnętrznego s-line-a i auto oprócz tego że jedzie będzie jeszcze dobrze wyglądać . 

Opublikowano

ładne autko, dobry start na mody i faktycznie s line by tu zrobił robotę :) też się przyznam b6 na b6 avant na avant, czarny na czarny, 1.9 na 1.9 ;p

IMG_20200116_163731.jpg

Edytowane przez dkdk95

Opublikowano
  • Autor

black4 MichałA4 dkdk95 dzięki chłopaki ;) myślałem, że tylko ja mam bzika na punkcie B6 :D ciesze się, że i Wam się podoba :) 
Co chodzi o zewnętrzny s-line, to listwy zewnętrzne drzwi mam-ostatnio musiałem kupić jedną tylną, bo stara była już zmęczona czasem, w wolnej chwili podrzucę do lakiernika, bo jest w innym kolorze. Zawieszenie s-line (1BV) jest. Spoiler jest. Czyli zostały mi do ogarnięcia zderzaki. :)

Ostatnim czasem zacząłem się zastanawiać, czy nie zmienić kół letnich na jakieś inne 18'stki, mam wrażenie, że aktualne optycznie wyglądają na mniejsze, i chyba chciałbym w kolorze srebrnym, żeby był fajny kontraścik ;) 

Edytowane przez Wojtek16

Opublikowano
11 minut temu, Wojtek16 napisał:

black4 MichałA4 dkdk95 dzięki chłopaki ;) myślałem, że tylko ja mam bzika na punkcie B6 :D ciesze się, że i Wam się podoba :) 
Co chodzi o zewnętrzny s-line, to listwy zewnętrzne drzwi mam-ostatnio musiałem kupić jedną tylną, bo stara była już zmęczona czasem, w wolnej chwili podrzucę do lakiernika, bo jest w innym kolorze. Zawieszenie s-line (1BV) jest. Spoiler jest. Czyli zostały mi do ogarnięcia zderzaki. :)

Ostatnim czasem zacząłem się zastanawiać, czy nie zmienić kół letnich na jakieś inne 18'stki, mam wrażenie, że aktualne optycznie wyglądają na mniejsze, i chyba chciałbym w kolorze srebrnym, żeby był fajny kontraścik ;) 

największą robotę zrobi przedni s line :) i może przód trochę w dół na talerzykach od b5? do czarnego zdecydowanie lepszy srebrny. 

Edytowane przez dkdk95

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, dkdk95 napisał:

największą robotę zrobi przedni s line :) i może przód trochę w dół na talerzykach od b5? do czarnego zdecydowanie lepszy srebrny. 

No tak, co do zderzaka zgadza się :) ale w dół ani milimetra :D w wcześniejszym audi miałem 1BA tutaj 1BV, dla mnie raczej wystarczająco nisko ;) zaraz po kupnie nachodziło mnie na zmianę amortyzatorów na eibach, bo na tych mega twardo w porównaniu do 1BA, ale już się przyzwyczaiłem :D 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 24.01.2020 o 17:58, Wojtek16 napisał:

... i tak też zrobiłem, Audi dostało inne, znane chyba wszystkim koła, moim zdaniem zmiana na plus :D 

nooo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Rozważam sprzedaż Audi, ktoś zainteresowany? ;) 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Auto sprzedane, temat do zamknięcia.