Koalakm Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Może kabel inny sprawdź pomiędzy tym carlink a autem. Dźwięk idzie to może kwestia ustawień obrazu (jeżeli ten box takie ma)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) Próbowałem wszystkiego i niestety mogę powiedzieć że Carlinkit CPC200-CP2A nie działa na MMI Plus, w Peugeocie zadziałał bez problemu. Chyba muszę szukać AAWirelessa bo inne nie wiadomo czy zadziałają Edytowane 13 Października 2022 przez MiruK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) Mam jeszcze pytanko na jakich MMI sprawdzaliście te boxy ? Myślę że może być też różnica pomiedzy mały a dużym navi bo tam są różne rozdzielczości i proporcje ekranu. Zakupiłem aawireless i ten box wreszcie zadziałał, choć nie bez problemu bo trzeba było włączyć tryb passthrough w ustawieniach. Edytowane 21 Października 2022 przez MiruK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi