Machinarz Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witam tak widziałem na forum tematy ale nie mogę znaleźć lub nie ma jak się zabrać do przeróbek co potrzebuje jak to robić krok po kroku. :/
pila24 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Chodzi Ci o montaż projektorów bix z b8 do lamp bixenon z b6? Czy o montaż tych projektorów w zwykłych xenonach? Bo w tym drugim przypadku zaczynają się schody ☺ Edytowane 27 Stycznia 2020 przez pila24
Machinarz Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2020 Interesują mnie właśnie te schody, posiadam zwykły ksenon.
pila24 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) To już lepiej kupić jakieś angielskie lampy za grosze i je przerobić. To nie takie proste jak Ci się wydaje,rozklejać te lampy bez demolki to trudna sztuka bo są na twardym kleju. A kolejna sprawa to taka iż projektor z b8 nie bardzo się nadaje na przeróbkę w lampach zwykłych,poszukaj projektorów hella 3. Świecą podobnie a montaż dużo łatwiejszy. Jest temat z b5 o tym,ogólnie przeróbka wygląda podobnie jak w b6 Edytowane 28 Stycznia 2020 przez pila24
Machinarz Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2020 Myślę że próbował bym z Bella 3 lub intemo tylko właśnie sztuką by było rozkleić lampy.
Rekomendowane odpowiedzi