kosa477 Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Witam, mam problem z połączeniem się z modułem komunikacji drzwi kierowcy. Chciałem dołożyć składane lusterka, wymieniłem swój działający moduł z końcówką A na moduł z końcówka D. Z moim modułem połączyłem się przez VCDS normalnie, żeby skopiować kodowanie. Później poodpinalem zasilanie, wymieniłem moduł na nowy i nagle brak komunikacji i podłączenia z modułem. Miałem gdzieś zapasowy z oznaczeniem H, podpiąłem go również i z nim również brak komunikacji. VCDS próbuje się podłączyć ale bez skutku. Myślałem, że uszkodziłem gdzieś przewód can, ale podpiąłem swój pierwszy moduł z oznaczeniem A i wszystko działa poprawnie, VCDS się łączy, kodowania, adaptacje dzialają. Macie pomysł co może być przyczyną?
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Pytanie czy te moduły pasuja do A5 ? Ktory rok masz ?
kosa477 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Opublikowano 2 Lutego 2020 na modułach zakupionych jest data 10.2008
kosa477 Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 A może ma ktoś rozpiskę pinów tych moduł ów?
Rekomendowane odpowiedzi