Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Oświetlenie tablicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem tu nowy ;) Panowie, od pewnego czasu mruga mi dioda w podświetleniu tablicy. Działa to na zasadznie dwóch "drucików" które regulowałem ale mimo to nadal mruga. Przeszukałem internety ale nie mogę znaleźć nic podobnego a jak jest to nie jest już w sprzedaży. Ktoś ma coś podobnego? Wrzucam fotke ;) pozdrawiamIMG_20191228_094328.jpgIMG_20191228_094328.jpg

Opublikowano

Może napisz chociaż z jakiego to samochodu. Pewnie chińskie ledy z allegro zakładam, że z b7. Jest ich mnóstwo na allegro

Opublikowano
13 godzin temu, pitasss10 napisał:

Może napisz chociaż z jakiego to samochodu. Pewnie chińskie ledy z allegro zakładam, że z b7. Jest ich mnóstwo na allegro

Jesteśmy w kategorii a4 b6 więc nie pisalem ?

Opublikowano

Ale fakt, na allegro trochę tego jest, nie wiem dlaczego o tym nie pomyślałem ? dzięki i pozdro

Opublikowano
NOWE-ORYGINALNE-LAMPKI-LED-AUDI-A3-A4-Q7
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 139 zł - NOWE ORYGINALNE LAMPKI LED AUDI A3 A4 Q7 A8 REJ (5719365219). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

mam to u siebie, zalozylem i zapomnialem o problemach z podswietleniem tablicy. za ta całą kasę co wywaliłem na chinskie badziewie moglem odrazu kupic oryginal. polecam

Opublikowano

podświetlenie ledowe tylko coś fajnego nie najtańsze i brak problemów fajny efekt