Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[CCLA] A4 B8 Sedan 3.0TDIQ Manual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, dekiel 13 napisał:

Statens Vegvesen nie bedzie się czepiać szybek przyciemnionych ?

Ja mam pełny spas z dystansami jak je zdejmę z  tyłu to mogę max obciążyć auto i nie przytrze. :naughty:

Gleba musi być rozumiem to.B)

Zapewne beda, 2 lata smigalem z 5% i cale szczescie nie mialem okazji wracac bez dowodu :banan:

Przy et25 i tak juz ranty wystaja, wiec dystanse zbedne 

Opublikowano
2 godziny temu, Dawidp napisał:

Mam C7 do pneumatyki i pojebanych spasow, praktycznie kazde auto ktore mialem bylo na glebe poslane i jakos dobrze mi z tym. B8 robilo trase Polska - Norwegia i zyje :wub: 

Widzę że nie bardzo rozumiesz co piszę. Sam nie uznaję auta bez gleby. Musi być nisko i koło dobrze spasowane. Jak kupiłem nowe auto to chyba po 2 tys. km już siedział gwint nie zważając na gwarancje. Jak miałem b6 to miałem tak gwint skręcony że miałem problem przejeżdżać przez progi zwalniające i musiałem wybierać optymalną trasę do tego koła et29 9j wiec spas był gruby ale tak pokombinowane że nie miało prawa trzeć.

To czego się czepiam i nie rozumiem to fakt jak można użytkować auto w którym przycierają koła. Przy skoku zawszenia 1 cm.  To głupie i nie odpowiedzialne. Jak cię kiedyś na autostradzie bujnie przy 200km/h i rozwali oponę to zrozumiesz o czym mówię. Mam kolegę który miał podobne standardy jak ty. Skończyło się wystrzałem opony na drodze szybkiego ruchu. Naszczęście opanował auto i nic strasznego się nie wydarzyło ale zmądrzał. Tuning powinien być robiony z głową. Jak musisz mieć total glebę i koła poza obrys to kup gwint z ograniczeniem skoku. Wszystko się da tylko trzeba myśleć a nie narażać siebie i innych byle by szpan był.

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, kamelus_ napisał:

Widzę że nie bardzo rozumiesz co piszę. Sam nie uznaję auta bez gleby. Musi być nisko i koło dobrze spasowane. Jak kupiłem nowe auto to chyba po 2 tys. km już siedział gwint nie zważając na gwarancje. Jak miałem b6 to miałem tak gwint skręcony że miałem problem przejeżdżać przez progi zwalniające i musiałem wybierać optymalną trasę do tego koła et29 9j wiec spas był gruby ale tak pokombinowane że nie miało prawa trzeć.

To czego się czepiam i nie rozumiem to fakt jak można użytkować auto w którym przycierają koła. Przy skoku zawszenia 1 cm.  To głupie i nie odpowiedzialne. Jak cię kiedyś na autostradzie bujnie przy 200km/h i rozwali oponę to zrozumiesz o czym mówię. Mam kolegę który miał podobne standardy jak ty. Skończyło się wystrzałem opony na drodze szybkiego ruchu. Naszczęście opanował auto i nic strasznego się nie wydarzyło ale zmądrzał. Tuning powinien być robiony z głową. Jak musisz mieć total glebę i koła poza obrys to kup gwint z ograniczeniem skoku. Wszystko się da tylko trzeba myśleć a nie narażać siebie i innych byle by szpan był.

Bardzo dziekuje za troske, i bardzo dobrze wiem o co Ci chodzi:)

Nie jest to pierwsze ani ostatnie auto ktore zapewne wyglada tak jak wyglada, zrobilem z 100k km+ na takich setupach, i zazwyczaj wiem gdzie jest granica miedzy niebezpieczenstwem a czyms czym da sie jakos przemieszczac. 

Z calym szacunkiem, ale sam fakt o mysleniu o 200km/h na naciagach jest juz glupie i nieodpowiedzialne. 
Auto bylo nizej skrecone na zime gdzie kolo sie chowalo, a po zalozeniu kapci na lato nawet po klucz nie siegalem, a powinienem.

Auto jest w 100% sprawne i bezpieczne, sam mam dosyc "wymagajaca" droge pod mieszkanie z paroma wysepkami pod gorke.

Pierwszy raz mam stycznosc z vmaxxem, i wiem gdzie jest granica ocierania czy napier... rantem o nadkola. 
Nie ma zadnego problemu schowac 10j et25, bo wciskalem 10.5j et30 w taka bude. Twardsze springi tez juz sa brane pod uwage :) 

Opublikowano

Ładnie siedzi i fajne zdjęcia

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, karolek_ust napisał:

Ładnie siedzi i fajne zdjęcia

Dzieki wielkie :gicior:

Opublikowano
8 godzin temu, Dawidp napisał:

Dzieki wielkie :gicior:

Nie ma za co. Jak będziesz w se to dawaj znać heh zrobimy sesje avant Sedan he