macintosh Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) Witam. Panowie pomóżcie bo już jestem głupi.... Mam audi s4 b6 z takimi kratkami ale z ch.... to nie pasuje Kupinem nowe halogeny i nowa kratkę ale wydaje mi się ze totalnie nie od tego zderzaka w Etce nic nie ma w sensie sposobu montażu Śmierdzi mi to ze zderzak w ogolę nie jest od s4 tylko zwykła a4 w s-line Możecie doradzić jakie kratki mam zakupić zęby było to w oryginale ? Strach pomyśleć jak lewa strona musiała być wyrezana żeby to pasowało jakoś .... Edytowane 27 Lutego 2020 przez macintosh
dekiel 13 Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zderzak jest ori , kratki nie i tu jest problem. s4b6+front - Google Search WWW.GOOGLE.COM 1
macintosh Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Opublikowano 27 Lutego 2020 ok ... Z tego co sam rozkminiłem kratki są źle zamontowane a zderzak dopiero co malowany wiec będzie trzeba jeszcze raz ... Halogeny jak się okazuje są inne w s4 ... jak kupowałem to nie było innych dostepnych na aukcjach i sklepach wiec zalozylem ze sa takie same ;/ Panowie jak szybko i nie za miliony to teraz ogarnąć ? ;/
macintosh Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) 9 minut temu, dekiel 13 napisał: Zderzak jest ori , kratki nie i tu jest problem. s4b6+front - Google Search WWW.GOOGLE.COM Kratka została kupiona w aso po vinie ;/ Wydaje mi się ze jest ok tylko jest źle zamontowane Spójrz na stronę gdzie jest zrobione po lewej stronie ta cześć kratki powinna iść pod spod Czy się mylę ? Edytowane 27 Lutego 2020 przez macintosh
dekiel 13 Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 Fakt , nie przypuszczałem że ori kratkę tak zamontujesz, tym bardziej że masz wycięcia w zderzaku na też wzdłużne żebra kratki i ty ją założyłeś na zderzak wszystko przykrywając. No i ten zardzewiały wkręt. 1
macintosh Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Opublikowano 27 Lutego 2020 1 minutę temu, dekiel 13 napisał: Fakt , nie przypuszczałem że ori kratkę tak zamontujesz, tym bardziej że masz wycięcia w zderzaku na też wzdłużne żebra kratki i ty ją założyłeś na zderzak wszystko przykrywając. No i ten zardzewiały wkręt. Taka kupiłem(s4) w sensie już były tak zamontowane wiec myślałem ze tak ma być ...
macintosh Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) Teraz tylko pytanie czy są kratki które będą pasować do tego zderzaka z normalnymi halogenami bo halogeny do s4 są nie do kupienia, pewnie w aso tak ale wiecie za ile .... Edytowane 27 Lutego 2020 przez macintosh
Rekomendowane odpowiedzi