Perpan1997 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Witam , jestem w posiadaniu Golfa 4 1.6 8v AKL o porażającej mocy 100km Od kupna męczy mnie jeden mankament tzn. przerywana praca silnika (jakby wypadał zapłon) , przyduszenia , brak mocy i ostatnimi czasy szarpanie przy odpuszczeniu gazu W samochodzie wymienione - Świece z kablami - Uszczelniony dolot wraz z listwą wtryskową - Czujnik wałka rozrządu - Remont silnika (pierścienie i głowica do remontu ) - Czyszczona przepustnica - Rozrząd na znakach. Na VCDS przed uszczelnieniem dolotu pokazywał sonde lambdę ( bogata mieszanka ) teraz już brak jakichkolwiek błędów Nie mogę także z jakiegoś powodu zaadaptować przepustnicy, kod binarny 00000100 Mogę wrzucić logi jakie chcecie na razie mam tylko te , nwm czy dobrze zrobione Statyczne : Blok 001: Link Blok 004 : Link Blok 010 : Link Dynamiczne : Blok 001 : Link Blok 002 : Link Blok 003 : Link Blok 007 : Link Blok 010 : Link Blok 012 : Link Jakby czegoś brakowało to piszcie , logów , czy coś , z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)
DarekS4 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Ciśneinie paliwa na listwie sprawdzone ??
Perpan1997 Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Opublikowano 3 Marca 2020 pompa daje 3bar na listwie 2.8bara
Rekomendowane odpowiedzi