Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 Nie powiem, że nie ma pomysłów bo są.... 1
dekiel 13 Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 19 godzin temu, Adam87 napisał: Szukałem już nawet bez Q bo ciężko coś fajnego trafić. Ale znalazł się ten więc pojechałem odrazu Coś o tym wiem bo swojej szukałem w Norwegii pół roku aż trafiłem AVFa 2003 z przebiegiem 137kkm. Było warto. Graty zakupu Adam , Klawy kolorek. No i działaj z modami . 1
Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 Dzięki Moja jest z końca 2004 roku i ma już 335k km mniej już nie będzie
Frond Side Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 A jak z rdzą? Moja 05.2004 i masakra ?
Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 Błotniki do malowania nawet na klamce prawy przód widać już bąble Od spodu jest ok. Zobacze jeszcze pod listwami jak to wygląda, ale to już koło lata. Przyjade do pl to popatrze na wszystko.
kamil-vag Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Adam bo mam akurat bixy na handel haha, cena dobra a raczej więcej robił już nie będę bixow... ?
Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 Bo a co z moimi czujnikami w takiej sytuacji jakbym zmienił na bix?
kamil-vag Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Nie no muszą być sprawne do poziomowania ?
trepek Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 24 minuty temu, Frond Side napisał: A jak z rdzą? Moja 05.2004 i masakra ? Samochód może przebiegowo mieć mało nastukane ale wiek robi swoje, wiem to po sobie :/ Końcówka 2003r, przebieg niby 220 tys km ale każda śruba w tylnim zawieszeniu zapieczona i jak zaczęło się koło tego robić to od razu generalny remont. Z tego co u siebie widzę to tylko tylne sprężyny wymieniona na Kayaby, reszta ori. 1
Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 11 minut temu, kamil-vag napisał: Nie no muszą być sprawne do poziomowania ? A da się zamienić ten system na manualny?
Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 4 minuty temu, trepek napisał: Samochód może przebiegowo mieć mało nastukane ale wiek robi swoje, wiem to po sobie :/ Końcówka 2003r, przebieg niby 220 tys km ale każda śruba w tylnim zawieszeniu zapieczona i jak zaczęło się koło tego robić to od razu generalny remont. Z tego co u siebie widzę to tylko tylne sprężyny wymieniona na Kayaby, reszta ori. Dokładnie, wieku nie oszukasz
kamil-vag Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 2 minuty temu, Adam87 napisał: A da się zamienić ten system na manualny? Adam jak się chce to wszystko się da hehe
Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Co potrzeba do takiej operacji? Zmienię to bo zawsze będzie problem. Kupie taki przełącznik jak Ty chyba ostatnio kupiłeś.. Edytowane 8 Marca 2020 przez Adam87
kamil-vag Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Ale co chciałbyś przejść na manualne lampy??? To trochę bez sensu, lepiej kupić 2 czujniki samopoziomu i mieć tą autoregulacje Adaś...
trepek Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 10 minut temu, Adam87 napisał: Dokładnie, wieku nie oszukasz Więc wiesz, jak będziesz coś robić koło samochodu to z jednej strony japa będzie się cieszyć, że wszędzie dziewica, a z drugiej strony będziesz k**wami rzucał, że taka stara i ciągle musisz być pierwszy Z trzeciej strony sama świadomość, że wiesz że zrobisz i będzie latami służyło dodaje sił. U mnie najgorsza rzecz czyli tylni hebel i zawias są już na półmetku ogarnięcia Nie wiem czemu to robię, zawsze myślałem, że motoryzacja zakończyła się na B5 ale odkrywając B6 utwierdzam się w przekonaniu, że niekoniecznie
Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 15 minut temu, trepek napisał: Więc wiesz, jak będziesz coś robić koło samochodu to z jednej strony japa będzie się cieszyć, że wszędzie dziewica, a z drugiej strony będziesz k**wami rzucał, że taka stara i ciągle musisz być pierwszy Z trzeciej strony sama świadomość, że wiesz że zrobisz i będzie latami służyło dodaje sił. U mnie najgorsza rzecz czyli tylni hebel i zawias są już na półmetku ogarnięcia Nie wiem czemu to robię, zawsze myślałem, że motoryzacja zakończyła się na B5 ale odkrywając B6 utwierdzam się w przekonaniu, że niekoniecznie Zgadzam się w 100%, niestety taka prawda, ale satysfakcja gwarantowana bez zwrotu pieniędzy 1
K4rol81 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Gratki zakupu, fajnie że na miejscu też masz audi, będziesz mógł w wolnej chwili pogrzebać, tylko teraz będzie problem do której graty kupić ???Niech służy I dzielnie km robi. 1
Adam87 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 Godzinę temu, karol1981 napisał: Gratki zakupu, fajnie że na miejscu też masz audi, będziesz mógł w wolnej chwili pogrzebać, tylko teraz będzie problem do której graty kupić ???Niech służy I dzielnie km robi. Dzięki Karolku Problemu nie będzie do której graty kupić.... do obydwóch jeśli oczywiście fundusze pozwolą, bo jak narazie zapowiada się duuuża inwestycja
K4rol81 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 2 minuty temu, Adam87 napisał: Dzięki Karolku Problemu nie będzie do której graty kupić.... do obydwóch jeśli oczywiście fundusze pozwolą, bo jak narazie zapowiada się duuuża inwestycja Oj będzie gdzie dolary pakować i nie mówię tu o autach ,pamiętaj żeby odpowiedni garaż był.
Rekomendowane odpowiedzi