Malacz330 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Już po malu graty się kompletuja, dzisiaj relingi RS4 teraz tylko czekać na w miarę dobra pogodę i trzeba się brać za robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Czemu chrom ? Relingi od rs są takie same jak od zwykłej wersji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 4 godziny temu, Norbas napisał: Czemu chrom ? Relingi od rs są takie same jak od zwykłej wersji ? Satyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Dobra inaczej , czemu jasne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 57 minut temu, Norbas napisał: Dobra inaczej , czemu jasne ? Bo taki jest plan? tylko że u mnie daszek będzie w piano. Te kółko czerwone na zdjęciu to długa historia więc nie ma co zwracać uwagi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Ciekawe jak to zagra ? działaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 W dniu 7.02.2021 o 20:38, Norbas napisał: Ciekawe jak to zagra ? działaj ? Na szyby wczoraj postawiłem, jutro będzie odbiór, z lakiernikiemjuż gadałem ma mi wszystko ogarnąć tak jak się nalezy ? Lakieruje wszystko, nie będzie nigdzie folii. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Powoli do przodu ? 95% tyl 30 % przód Edytowane 10 Lutego 2021 przez Malacz330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 I jeszcze jedno przy świetle dziennym? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Taka mała modyfikacja tablicy rejestracyjnej przód, w razie W ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Graty powoli się zjeżdżają ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) Co by nie było że tak u mnie kolorowo tylko... Wczoraj Audi było w serwisie na olejach, filtrach itd, nie podobało mi się trochę zachowanie samochodu podczas jazdy, różne takie dziwne kwestie wchodzą w grę, zrobili mi konkretna diagnostyke silnika, skrzyni etc, po diagnozie autko leci jutro na Mechatronike Ale tak napisze aby sam się pocieszyć, dzisiaj Audi dostanie DP, nagram jakiś filmik aby pokazać jak to mruczy. Edytowane 25 Lutego 2021 przez Malacz330 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Malacz330 napisał: Co by nie było że tak u mnie kolorowo tylko... Wczoraj Audi było w serwisie na olejach, filtrach itd, nie podobało mi się trochę zachowanie samochodu podczas jazdy, różne takie dziwne kwestie wchodzą w grę, zrobili mi konkretna diagnostyke silnika, skrzyni etc, po diagnozie autko leci jutro na Mechatronike S-tronic, niestet po multitronicu druga najgorsza skrzynia . Jest wszystko pięknie do 80-100 kkm, później już tylko naprawy, szarpania, namysły przed ruszaniem itp. Edytowane 25 Lutego 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Masz jakieś błędy itd ? Co się dzieje ze skrzynia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 23 minuty temu, Norbas napisał: Masz jakieś błędy itd ? Co się dzieje ze skrzynia ? Błędów 0. Szarpania przy ruszaniu bez gazu takie skakanie Szarpniecia przy zmianie na 4 Falowanie i spadek obrotow przy zatrzymaniu Podobno mechatronika tak ASO rzeklo. Dla potomnych,:))) Koszt takiej przyjemności 3000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Właśnie najczęściej mechatronika siada. Jaki przebieg masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Dziwne, że aso tak orzekło bo jak nie ma żadnych błedów to się nie podejmują wymiany Co u nich zawiera skład mechatroniki ? Same płytki ? Cena z robotą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Jest cały zestaw naprawczy, cała mechatronika, wiązka komplet uszczelek. Oni tylko to wymieniają. Nie bawią się w wymiane innych rzeczy czy szukanie przyczyn. Problem jest znany i na to jest TPI, które określa, jeżeli występuje jeden z opisanych tam problemów to wlatuje cały nowy zestaw naprawczy. Mechatronik Reparatursatz S-Tronic 0B5 398 048D A4 A5 A6 A7 Q5 DL501 DCT + Ölset WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für Mechatronik Reparatursatz S-Tronic 0B5 398 048D A4 A5 A6 A7 Q5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Tak zgadza się ale na gwarancji po mimo, ze maja tpi to zaczynaja od SW czy tez adaptacji. Szkoda, ze tak szybko nie orzekają tego podczas trwania gwarancji. Zestaw co podpadłeś jest nie kompletny i warto wymienic jeszcze jeden solenoide vbs od głównego ciśnienia. W tym pakiecie co podałeś jest Solenoida vfs sprzęgła 1 i 2 oraz solenoida vbs chłodzenia sprzęgieł, która rzadko kiedy się psuje. Bardziej dostaje solenoida głównego ciśnienia. Do tego jeszcze rurka na przejście z płyty mechatroniki do sprzęgła i drugi zespół rurek od pompy do płyty. Ja bym przemyślał naprawę w aso bo nie będą w stanie nawet po takiej naprawie sprawdzić mechatroniki pod katem ciśnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Tak wiec podejrzewam, ze w aso będą chcieli wymienic tylko okablowanie mechatroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi