klops2580 Opublikowano 17 Marca 2020 Opublikowano 17 Marca 2020 Witam Panowie. Otóż od pewnego czasu nie zamykalo mi drzwi od kierowcy i obstawialem na kable w slupku ale dziś zdjalem cały boczek dałem nową kostkę z kablami (harmonijne w slupku) i kupilem nowy zamek . Myslalem ze problem minal a jednak nie i teraz raz zadziała i jest prąd na pinie od otwarcia zamka z pilota A częściej to nie ma . Zauważyłem też że pojawia on się gdy "pyka" coś w tym module od silniczka szyb . Czy te objawy mogą wskazywać na moduł komfortu ? Czy ten moduł od silniczka szyb ma coś wspólnego z centralnym zamkiem? Bardzo proszę o pomoc bo już mi nerwy siadają ?
Robero321 Opublikowano 18 Marca 2020 Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Rozbierz moduł w drzwiach i przeczyść styki i luty na płytce ewentualni popraw. Najczęściej w module drzwi jest problem jeśli kable całe.. Moduł w drzwiach ten z silniczkiem szyby ... (i nie nazywa się on modułem komfortu bo to inna bajka...) Edytowane 18 Marca 2020 przez Robero321
Rekomendowane odpowiedzi