Jump to content
IGNORED

Montaz servotronica w A4 B5.

Recommended Posts

Posted

Witam. Posiadam A4 B5 98r w sedanie 1.9TDI i mam do wymiany maglownice. Chcialem sie dopytac czy da rade zalozyc servotronica?

Posted

nie

Posted
17 minut temu, Dev napisał:

nie

Dlaczego?

Posted

Twój umysł nie jest w stanie tego zrozumiec

Posted

Prosze o normalna odpowiedz a nie udawanie pseudo kozaczka w internecie. 

Posted

Dzieciaku w rurkach, jak ktoś Ci mówi że nie to nie.  Kup sobie B6/7/8 to będziesz mieć servotronic 

Posted
17 godzin temu, Dev napisał:

Twój umysł nie jest w stanie tego zrozumiec

Jak chłop się normalnie zapytał to tak trudno było napisać konkretną odpowiedź ? tylko od razu mu ubliżać

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, bin85 napisał:

Jak chłop się normalnie zapytał to tak trudno było napisać konkretną odpowiedź ? tylko od razu mu ubliżać

dostał normalną i prawidłową odpowiedz, po co drążył temat ? 

Ciężko zrozumieć że "nie" to znaczy NIE ???

Posted

Dzieciaku w rurkach haha dobre, chciałem tylko dopytać, od razu z mordą trzeba wyskakiwać? Nie można spokojnie? Już wszystko wiem ;) Miłego.

Posted
5 godzin temu, trebuh15 napisał:

Dzieciaku w rurkach haha dobre, chciałem tylko dopytać, od razu z mordą trzeba wyskakiwać? Nie można spokojnie? Już wszystko wiem.

Cieszę się że miałeś objawienie i teraz juz wiesz dlaczego jest "NIE"

Posted

No a ja powiem że niekoniecznie - jest na forum temat gdzie ktoś sobie dokładał servotronic do B5. Podchodziło to podobno na maglownicy od A6 C5, a sterowane było przekaźnikiem/sterownikiem o oznaczeniu 605. Pozostaje tylko pytanie czy rzeczywiście przekładnie są plug&play pomiędzy B5 a C5 - etka pokazuje co prawda różne nr OEM, ale patrząc po aukcjach allegro często pokazane jest że jedna z drugą pasują ze sobą zamiennie.