Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] Co myślicie o tych felgach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładne felgi, ale 2000 za 16" to nie za dużo?

Opublikowano

fele ładne ale coś w nich nieteges :biggrin:

Opublikowano

nie podobaja mi sie .... :twisted:

Opublikowano

Aaa mnie sie podobaja. Tylko cena, 2000 zł za nie bym nie dal, za 2000 na allegro znajdziesz o wiele wiele lepsze.

Opublikowano
oki to choziaz powiedz co o nich myslisz ?

Napisałem na samym początku że ładne

Opublikowano

No nie wiem wydaje mi się, ze za ta kasę to o wiele ładniejsze można :wink::a4fan:

Opublikowano
  • Autor

OK to rezygnuje z nich bo przyjade na zlot i bedziecie sie ze mnie śmiali :lol::lol::lol::lol:

moze mi jakies polecicie ? bo ja chyba nie mam gustu a mam juz kase i nie wiem co kupic, bo na tych stalowych wygladaj jak zużyty kondon.

kupil bym osbie jakies fajne ale napewde nie wiem co ?

zastanawiam sie rowniez nad tanszymi

http://www.allegro.pl/item175249202_oryginalne_alusy_do_audi_a3_a4_a6_vw_seat_skoda.html

??help?? :a4fan: :arrowr: :quattro:

Opublikowano
OK to rezygnuje z nich bo przyjade na zlot i bedziecie sie ze mnie śmiali :lol: :lol: :lol: :lol:

kolego nie będziemy.. każdy ma swój gust...TOBIE mają się podobac.. keśli tak jest to wszystko jest w porządku :)

Opublikowano

dave te "eSki" mi sie podobają ! i wydaje mi sie ze cena nie jest zła ! sa dopasowane do bryki... i 80% A4 wyglada na nich ladnie... (20% jak padlina to juz nic nie pomoze)

ale... jest takich duzo ! A jak chcesz cos lepszego to tez radze wziasc cos sprawdzonego ! bo nie wszystko co ładnie wyglada na obrazku, dalej wyglada tak samo na samochodzie... takie moje zdanie.

Opublikowano
  • Autor
nie wszystko co ładnie wyglada na obrazku, dalej wyglada tak samo na samochodzie... takie moje zdanie.

no wlasnie dlatego napisalemna forum ;-) zebyscie udzielili mi pomocy :D:lol::lol:

Opublikowano
  • Autor
podaj numer kontaktowy najlepiej smsem 665 645 315 lub gg 4090578
Opublikowano

Kolego dave, felgi to kwestia gustu i kazdy kupuje jaki mu sie podobaja a nie takie ktore podobaja sie ludziom :twisted:

ALFIK, te fele ktore pokazales sa http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C830120 z deka beznadzieje wygladaja jak niklowane kolpaki z hipermarketu :lol:

Opublikowano

Szewczenko7 ale zobacz jaka cena :) połowe :a4fan: by kupił :) 10.500 :bicz: Mi sie osobiscie nie podobaja :) ale sa rózne gusta :) komus sie napewno podobały skoro je kupil.. chyba ze dostał :)

Opublikowano

Zdecydowanie te od RS4 :wink: drugie sa bez polotu :lol: