Kapol Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 (edited) Siema w wyszukiwaniu wpisywałem jak w temacie i nic nie znalazłem. Jak coś przekierujcie mnie jak powtarzam temat. Nie działa mi podświetlenie tablicy jak i wycieraczka oraz klamka klapy, klapę otwieram tylko z pilota, co może być? A4 b7 avant Edited April 13, 2020 by Kapol
MaTeo85 Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Zdejmij tapicerkę z klapy i zobacz czy nie cieknie Ci płyn z wężyka i silniczka wycieraczki i nie robi jakiegoś bałaganu w kablach. Druga opcja to wiązka kabli do klapy bagażnika, sprawdź czy tam kable nie popękały.
Langista Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Rozebrać obicie klapy i sprawdzić czy prąd dochodzi w ogóle do wtyczki głównej, jak nie to czeka Cię masa roboty, bo najprawdopodobniej przerwały się kable w harmonijce za pasażerem z prawej strony.
Kapol Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Dzięki za podpowiedzi, będę szukał jak znajdę czas, jak uda mi się zrobić napiszę co było pozdro
Kapol Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Siema, na szczęście kable są w porządku po prostu wtyczka w listwie klamki i podświetlenia nie była wetknięta do końca, a wycieraczka mechanizm zawalony gnojem pójdzie nowy, pozdro
Recommended Posts