KOR REX Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 cześć Panowie sory za nowy temat ale nigdzie nie mogę wygrzebać info chodzi o navi plus rns-d . mam w swojej b5 z 99 roku fl navi non dx i wyświetla na fis stacjie radiowe jak i cd , problem w tym że po wymianie navi od a8 2000 wszystko chula dało się wgrać soft , menu pl , navi szprecha po polsku ale nie wyswietla nic na fisie . dodam że w starym radiu nie miałem tego dodatkowe wejścia po środku na antenę w tym nowym jest. kodowanie jest ok i w zegarach i w navi ktos ma jakiś pomysł ?
DaveLove Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 To powinno być pomocne -> https://a4-klub.pl/topic/451087-komunikaty-rds/
KOR REX Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 dzięki Rumaq za podpowiedź kurde to szkoda ze muszę wymienić zegary dopiero co nowy fis wrzuciłem chyba przezyję bez tego rds
KOR REX Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 ale z drugiej strony w jaki sposób łączyła się non dx z zegarami ktoś wie ?
DaveLove Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jeżeli masz licznik ze starszym zegarkiem to do wymiany licznika musisz jeszcze dokupić moduł TMC, żeby łączył się z CAN z licznika.
KOR REX Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 a nie orjętujesz się jak jest z komunikacją z non dx
Rekomendowane odpowiedzi