Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Zabudowa audio w avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś może mi polecić firmę umiarkowaną cenowo która zabuduje mi woofer na jednym boczku w bagażniku w małopolsce???

Opublikowano

czy ktoś może mi polecić firmę umiarkowaną cenowo która zabuduje mi woofer na jednym boczku w bagażniku w małopolsce???

Moze lepiej by było zabudować głosnik w kole zapasowym, gdzieś na warsztacie nawet był poradnik co i jak efekt fajny ale i głosnik musi być w miare dostosowany do takiej pojemności koła :good:

Opublikowano
  • Autor

głośnik w kole trzeba nieźle napędzić... to musi być baaardzo dobry sprzęt... ja chciałem zlikwidować lewy boczek i podpiąć całość pod 5kanałowy piecyk.. woofer i głośniki w drzwiach... będzie grało fajnie i nie zabierze miejsca... a mam sprzęcik z poprzedniego auta więc muszę zacząć od bagaznika...

Opublikowano

Podjedz sobie do "Multi Serwis Elektronik s.c." ul.Wielicka 8, Kraków. Pogadaj z chłopakami może ci coś wymyślą ciekawego za rozsądną cenę.

Opublikowano

http://www.klinikadzwieku.pl/pl/krakow/ :gwizdanie:

może w tygodniu uda mi się zdobyć namiar do takiego jednego magika co się tym zajmuje :cool1:

Opublikowano

a na 29 listopada pytałeś tych dziadków ? co prawda nie daze ich sympatją ale są dobrzy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

też ich nie darzę .... klinika dźwięku może wyczyścić portfel... chodzi mi o kogoś z pojęciem, kto z parę stówek mi to zrobi i zamontuje,resztę audio zrobię sobie sam