Piteros71 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Witam wszystkich serdecznie. Mam pewien problem z przymocowaniem uchwytu trójkąta ostrzegawczego do klapy bagażnika. Mam kompletne mocowanie ale nie wiem jak to przymocować. Wydaje mi się że powinny być jakieś spinki w klapie w które się wkręca śrubę. Bardzo proszę o pomoc. ?
Piteros71 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Tak mam całe mocowanie z trójkątem tylko nie wiem jak to wkręcić, bo w klapie bagażnika chyba jakieś spinki powinny być. Ja ich nie mam jest tylko puste miejsce, a przymierzałem zestaw i pasuje ideolo. (Foto poniżej) Jakieś pomysły?! ?
Piteros71 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dzięki wielkie. Chyba potrzebuje 2x 4B5827584 tylko zastanawiam się co to jest zaznaczone numerem 18 i 19 ?
Piteros71 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Gdzie można kupić takie spinki bo na necie patrzyłem i nie znalazłem nigdzie.
krzysiek_f Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 kostka montażowa C70115 - Katalog - Dystrybutor spinek samochodowych WWW.ROMIX.PL Dystrybutor spinek samochodowych i...
Piteros71 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dzięki. Też już kombinowałem ze spinkami z innego auta ? jak przyjdą to zobaczę i napiszę ?
Piteros71 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Z tego co znalazłem to ma być taka spinka jak na foto niżej i nawet jest napisane że do montażu trójkąta. Problem jest taki że szukałem wszędzie i nie znalazłem. Jak coś wykombinuje to dam znać. Pozdrawiam ✌️
Pomocny Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Nie wiem po co te spinki, mocowanie i dwie śruby tylko są potrzebne, u mnie było to i nic więcej, dwa dni temu naprawiałem zamek klapy, wykręcilem wszystko tak jak było i złożyłem tak samo, wszystko się trzyma, trójkąt nie wypada, nie ma co kombinować i poprawiać fabryki, tak jest i tak być musi
Piteros71 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Pewnie masz te spinki. Ja nie mam w co wkręcić śruby są tylko otwory na spinki. Próbowałem śrubę z nakrętka ale nie ma jak podejść kluczem. ?
Piteros71 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Trójkącik zamocowany. Dzięki za pomoc. Użyłem spinki od Forda lekko ją nożykiem odciąłem i weszła idealnie. Cieszy oko ???
Rekomendowane odpowiedzi