blump Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Witam, widziałem że były podobne tematy, ale jest już 2020 więc może powstały nowsze technologie. Szukam adaptera ( NAJLEPIEJ USB, w najgorszym wypadku sam AUX) do radia ze zdjęcia ( stare zdjęcie, a aktualnie niestety mam 2tyg kwarantanny) według rozkodowania 8UD Radios: Radio "concert" Jak rozumiem jakbym jakiś znalazł to pozostaje kwestia ewentualnej zabawy z kompem i kabelkami żeby podpiąć się do AUX fabrycznego radia? Słuchanie ciągle radia i ciągle tej samej muzyki wywołuje już u mnie mdłości. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam
blump Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 pytam ponieważ znalazłem tylko taki sprzęt Cyfrowa zmieniarka Dension Bluetooth,USB,iPod,iPhone,AUX - Audi A2,A3,A4,A6,A8 Concert II,Chorus II - Cyfrowe zmieniarki Dension GW Lite BT Bluetooth (A2DP) - CAR-TRONIC WWW.CAR-TRONIC.PL Cyfrowa zmieniarka Dension Bluetooth, USB,iPod,iPhone,AUX - Audi A2,A3,A4,A6,A8 Concert od CAR-TRONIC
Rekomendowane odpowiedzi