Jasiu1123 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Witam, Panowie mam mały kłopot, otóż od kilku dni jestem posiadaczem A4. Chciałbym podłączyć telefon poprzez bluetooth i odtwarzać z niego muzykę. Mam radio 3G+ i infrejs telefoniczny posiadam w podłokietniku. Finalnie udało mi się połączyć telefon z autem ale nadal nie wiem jak odtwarzać muzykę, nie wiem czy w ogóle się da.. Jestem nowym forumowiczem więc nie wiem do końca czy dobry dział wybrałem. Będe wdzięczny za pomoc.. Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Pierwsze pytanie czy rzeczywiscie masz MMI 3G+ Z profilu wynika ze nie
Jasiu1123 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 Jak mogę sprawdzić model radia? Nie mam odblokowanego „zielonego menu”.
MarcinOslo Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Sprawdz wersje oprogramowania w ustawieniach MMI.
Caporeira Opublikowano 28 Maja 2020 Opublikowano 28 Maja 2020 Ja na MMI 3G Basic (BNav_EU_P0206_D1). Chciałbym streamować muzykę za pomocą Bluetooth, oraz sterować z konsoli następny/poprzedni utworów (bajką było by jeszcze wyświetlanie tytułów utworów na MMI streamowanych z telefonu). Jakie mam opcje, co muszę dokupić? Obecnie mam tylko wejście AUX.
Caporeira Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Czy jest jakaś tańsza i równie dobra alternatywa dla wersji Basic ? Bluetooth and AUX module for Audi with MMI 3G navigation - UpgradeMyAudi.net UPGRADEMYAUDI.NET Stream music via Bluetooth and AUX module for Audi with MMI 3G navigation...
shaqal Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 AUDI A4 A5 A6 Q7 A8 STREAMING BLUETOOTH MMI 3G AMI 8624506779 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 149 zł - AUDI A4 A5 A6 Q7 A8 STREAMING BLUETOOTH MMI 3G AMI (8624506779). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! <- troche taniej
Rekomendowane odpowiedzi